UFC-mästaren Daniel Cormier erkänner till slut: Fuskade inför titelmatchen!

✔ Avslöjar hemligheten - Under UFC Hall of Fame-talet! ✔ "Rumble, jag är ledsen"

Den forne dubbelmästaren Daniel Cormier blev nyligen invald i UFC Hall of Fame och passade samtidigt på att avslöja en stor hemlighet!

Något av en skugga kom nämligen att falla över Cormier inför hans titelmatch mot Anthony “Rumble” Johnson i april 2017. Cormier hade redan besegrat Johnson tidigare och skulle även göra det denna gång, men han hade desto större problem med att klara av viktgränsen!

När Cormier vägde in inför titelmatchen i lätt tungvikt så visade nämligen vågen 206.2 lbs. Titelmatcher i lätt tungvikt har en strikt viktgräns på 205 lbs (ca. 93 kg). Trots att Cormier inte klarade vikten på första försöket så skulle det endast ta några minuter innan han var tillbaka på vågen och mystiskt nog vägde ca. ett halvt kilo lättare! Händelsen blev känd som “Towelgate” och Cormier har hela tiden hävdat sin oskuld, fram till nu! I samband med att Cormier blev invald i UFC Hall of Fame så levererade han ett vackert tal och avslöjade sanningen.

– Killar, jag vill berätta en sak för er, för jag tycker att det är dags att vara helt öppen nu, sade Cormier i sitt UFC Hall of Fame-tal. Jag tror att jag kan ha rört vid handduken i Buffalo.

– Jag gick tillbaka efter att jag missat vikten med 1.2 lbs. Jag försökte klippa vikten, tro mig! Jag försökte att gå ned mer i vikt. Jag hade ett pound att gå ner. De ringde till och med min fru för att försöka få mig tillbaka i badkaret. Jag sa: “Nej, den här skiten är slut”. Hon sa till mig, “Daniel, ta ett varmt bad” men jag svarade, “Så enkelt är det inte.”

Enligt Cormier så var det hans dietist Dan Leith som påminde honom om några knep som brottare brukade använda för att lura vågen. Sagt och gjort, Cormier lade händerna på handduken under invägningen och lyckades på så sätt att hamna på viktgränsen!

– Men förstår ni det löjliga som måste ske för att det ska fungera? Jag tittade ner och kunde inte tro vilken tur jag hade. Jag är en tursam kille. Även när jag förlorade så skulle bältet komma tillbaka till mig.

Cormier skulle senare besegra “Rumble” Johnson via submission i andra ronden och försvara titeln han skulle vinna efter att Jon Jones hamnat i problem med lagen. Cormier skulle under sitt UFC Hall of Fame-tal även ta tillfället i akt att be Johnson om ursäkt:

– Rumble, jag är ledsen, sade Daniel Cormier med ett leende.


HETAST JUST NU

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Daniel CormierSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL

Thiago Santos vs Jamahal Hill


3.25 - 1.37


7 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL12
Thiago Santos vs Jamahal Hill3.251.36
Vicente Luque vs Geoff Neal1.582.40
Zac Pauga vs Mohammed Usman1.751.99
Brogan Walker vs Juliana Miller1.612.25
Augusto Sakai vs Sergey Spivak2.801.45
Ariane Lipski vs Priscila Cachoeira1.582.40
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...