UFC-mästaren Francis Ngannou med i galna trailern för Jackass-filmen!

✔ Tungviktskungen om sin medverkan: "Det galnaste jag någonsin sett"

UFC-mästaren och knockout-kungen Francis Ngannou kommer att vara del av den nya Jackass-filmen som släpps i februari.

Ngannou är dessutom högaktuell med sitt första titelförsvar under UFC 270 den 22 januari. Den kamerunska mästaren tar sig an sin före detta lagkamrat Ciryl Gane och tungviktsdrabbningen kommer att agera huvudmatch på storgalan.

Ngannou är känd för sin förödande kraft och det var en av anledningarna till att han blev kontaktad av Jackass-gänget. I den nya trailern kan man se hur Ngannou kommer in i bild och ska slå en intet ont anande Jackass-medlem på hans privata delar.

Med tanke på att Ngannou innehar världsrekordet för hårdast slag får vi hoppas att skydd av något slag användes. Såhär lät det när Ngannou delade med sig av filmningen av Jackass-filmen i förra året.

 – Det är det galnaste jag någonsin sett, sade Ngannou. Jag blev tvungen att slå någon på bollarna. Jag gjorde det en gång, men [Jackass-gänget] sa, “Lyssna nu, vi känner dig. Folk vet att du slår hårdast i hela världen. Det var inte tillräckligt hårt”

– Jag sa, “Skojar ni med mig? Jag blev nervös. Jag vet inte, jag skulle kunna skada den här snubben. Har han haft barn än åtminstone?”

 

Trailern visar inte när slaget landar men är fullt av galna stunts med de välbekanta galningarna. Kolla in Jackass-trailern här nedan. Jackass Forever kommer att ha premiär den 4 februari.


HETAST JUST NU


Vad står näst för Francis Ngannou?

Det inplanerade titelförsvaret kommer att bli en av de sista matcherna på Ngannous UFC-kontrakt och kan markera en vändpunkt för tungviktsstjärnan. Han har den senaste tiden haft en isig relation med UFC och bland annat tjafsat om lön.

I samma vända har Ngannou också uttryckt sin önskan att tävla i boxning. UFC-mästaren har bland annat satt sikte på tungviktsmästaren i boxning Tyson Fury och fått en minst sagt intressant utmaning med specialregler.

Skulle Ngannou försvara bältet så kan också en supermatch med den forne lätt tungviktsmästaren Jon Jones vänta!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Francis NgannouSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...