VIDEO: Här brottas Jackass-stjärnan – med UFC-mästaren Jon Jones

✔ "Han har tur att jag bara körde lite lätt mot honom!"

Jackass-stjärnan Steve-O är en stor anhängare av MMA och UFC-mästaren Jon Jones. Tillsammans har de bland annat samarbetat i Jones hemstad Albuquerque för hjälpa till att återuppbygga staden efter en lång tids oroligheter.

Steve-O, som är mest känd för sina våghalsiga stunt i TV, ville dock ta tillfället i akt att träna med UFC-stjärnan. I en video på Instagram så delar han en video på sig själv och Jones när de “grapplar”:

 – Han må vara den bästa genom tiderna, men han har tur att jag bara körde lite lätt mot honom!

Det är inte svårt att se vilken respekt Steve-O hyser för Jones. Den kontroversiella UFC-stjärnan “Bones” Jones tog självklart deras korta grappling-session med glimten i ögat.


Relaterat till UFC-mästaren Jon Jones:


Kommer UFC-mästaren Jon Jones ge upp sin titel?

Jones har den senaste tiden varit inblandad i ett stort bråk med UFC gällande pengar. Situationen tog fart efter att “Bones” velat gå upp till tungvikt och utmana Francis Ngannou.

Trots att båda parter ville möttas så hävdade Jones att UFC inte var villiga att betala honom tillräckligt. Medan Jones påstod att UFC inte ville förhandla överhuvudtaget så sade UFC-chefen Dana White att Jones begärt orimliga summor.

Efter mycket fram-och-tillbaka på sociala medier så sade Jones att han lämnar ifrån sig lätt tungviktstiteln. Sedan dess har dock UFC inte tagit bort Jones från sina officiella listor, medan White gjort något av en vändning:

– Just nu kommer vi inte överens, och vi kommer att bråka och säga saker till varandra offentligt, men till sist kommer man till en punkt där man tröttnar på att tjafsa och hittar en lösning.

Flera storstjärnor har sedan dess gjort liknande uttalande om UFC:

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara