UFC-mästaren sågar Brian Ortega för användandet av anabola steroider: “J*vla fuskare!”

✔ Volkanovski och Ortega i intensiv face-off på scenen! ✔ "Jag visste inte om att du åkt fast - Den där skiten gillar jag inte alls!"

UFC-mästaren Alexander Volkanovski visste inte att hans kommande motståndare Brian Ortega tidigare testat positivt för anabola steroider.

När de delade scen efter presskonferensen tog han tillfället i akt att såga “T-City” inför fans och media inför deras kommande titelmatch.

 — Jag visste inte om att du åkt fast, sade Volkanovski under deras intensiva staredown. Den där skiten gillar jag inte alls. Du förtjänar inte att vara här. Du är en jävla drogfuskare

Det var efter sin UFC-debut i juli 2014 som Ortega testade positivt för den anabola steroiden drostanolone. Ortegas submission-vinst över Mike De La Torre kom att ogiltigförklaras och han blev både bötfälld och avstängd i nio månader.

Ortega har erkänt att han medvetet tog steroiden och säger att det var för att gå ned i vikt. I tidigare intervjuer har han sagt att han var ung och gjorde ett misstag.

Volkanovski och Ortega har spenderat mycket tid tillsammans under inspelningen av The Ultimate Fighter. Trots att de hamnat i luven på varandra och uppenbarligen inte tycker om varandra så har Ortegas övertramp aldrig tidigare nämnts av UFC-mästaren. Det tyder på att Volkanovski verkligen inte kände till Ortegas avstängning, trots att det för många fans är allmän kännedom.HETAST JUST NU


UFC 266: Alexander Volkanovski vs Brian Ortega

Titelmatchen i fjädervikt mellan Volkanovski och Ortega kommer att agera huvudmatch under helgens UFC 266. Det är en av två titelmatcher då även Valentina Shevchenko kommer att försvara sin flugviktstitel mot Lauren Murphy i den delade huvudmatchen.

Volkanovski har tidigare försvarat sin titel mot den forna mästaren Max Holloway och har just nu en vinstsvit på nitton raka. Han är fortfarande obesegrad i sin UFC-karriär.

Ortega återvände i sin tur nyligen till vinstkolumnen då han besegrade “The Korean Zombie” Chan Sung Jung via domslut i oktober 2020. Ortega hade dessförinnan varit borta i närmare två år efter en förödande TKO-förlust mot Holloway.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Alexander VolkanovskiBrian OrtegaSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...