Diego Sanchez vinner via diskvalificering – utmanas av Conor McGregor

✅ "Han gav upp" Kolla in resten av kommentarerna på den bisarra avslutningen

The Ultimate Fighter 1-vinnaren Diego Sanchez var två minuter från att förlora mot Michel Pereira när han blev träffad av ett otillåtet knä i huvudet. Efter en kortare diskussion med domare Jason Herzog och läkare kunde de fastställa att Sanchez inte kunde fortsätta och han gavs därmed vinsten via diskvalificering. Det var andra (!) diskvalificeringen under helgens UFC Fight Night 167.

Trots att “Nightmare” Sanchez tog hem vinsten så rådde det dock konsensus att den 38-åriga hemmafavoriten inte såg lika skarp ut som i tidigare matcher.

Sanchez blev även rejält sågad av fans på sociala medier medan många fighters istället valde att ta det hela med en klackspark. Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor tog dock tillfället i akt och valde att utmana “Nightmare”

Relaterat:

Trots att McGregor funnit ett nytt hem i welterviktsklassen så får vi dock kategorisera denna underliga call-out under “saker-som-McGregor-säger-men-inte-menar.”

“The Notorious” McGregor gjorde nyligen en storstilad comeback med en 40-sekunders KO av Donald Cerrone och har blivit lovad ännu en titelmatch i lättvikt. McGregor ryktas dock ha ytterligare en boxningsmatch på gång.

Sanches har i sin tur nu vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Hör vad andra hade att säga om Sanchez insats i helgen:

 

Vad tyckte du om Diego Sanchez match?

 

Kategorier
Diego SanchezSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara