Israel Adesanya vill nå ut till fler folk – med hjälp av porrstjärnorna

✔ UFC-mästaren ser porrstjärnorna som en stor tillgång - avslöjar sina favoriter

Den regerande mellanviktsmästaren Israel Adesanya har byggt en stor följarskara efter att han gjorde sin UFC-debut i 2018. Nu vill dock “The Last Stylebender” Adesanya nå ut till fler folk – med hjälp av porrstjärnorna.

I en intervju med Essential Sports så avslöjade UFC-mästaren att han tycker om att hänga med porrstjärnor och förklarade varför han tycker att de är en stor tillgång:

 – Vi tittar alla på porr, alla onanerar, alla har sex, sade Adesanya. Så varför låtsas vi som att detta inte försiggår? Det är att dra skam över vår sexualitet. Alla kollar på [porrstjärnor]. Jag kan använda mina kontakter och mina relationer till dem för att marknadsföra oss båda…

Adesanya avslöjade också sina favoriter inom porrvärlden, två kvinnor tillsammans mer än fyrdubblar mästarens stora följarskara på 2,5 miljoner:

 – Mia Malkova är fortfarande i toppen. Shoutout till Mia. Miss Danger (Abella Danger) är också fortfarande i toppen. Holly Michaels. Det finns massor. Listan kan bara fortsätta.


Relaterat: Jon Jones raderar sina tweets – får BRUTALT svar av Israel Adesanya!


Israel Adesanya vs Paulo Costa härnäst?

“The Last Stylebender” har kommit att bli en av organisationens stora stjärnor på väldigt kort tid. 30-åringen är fortfarande obesegrade i sin MMA-karriär och har på kort tid besegrat några av sportens toppnamn. I april 2019 vann han interimbältet i mellanvikt genom att besegra Kelvin Gastelum i en titelmatch som blev korad till “årets match” av många.

Sedan dess har han vunnit över Robert Whittaker och blivit divisionens rättmätiga mästare, samt försvarat sin titel mot Yoel Romero i en tämligen händelsefattig match.

Adesanya är för tillfället inte officiellt inbokad men allt tyder på att han kommer att ta sig an Paulo Costa härnäst, även om en supermatch mot lätt tungviktsmästaren Jon Jones även är i horisonten.

 

Vad tycker du om Israel Adesanyas idéer?

 

Kategorier
Israel AdesanyaSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara