Israel Adesanya vill nå ut till fler folk – med hjälp av porrstjärnorna

✔ UFC-mästaren ser porrstjärnorna som en stor tillgång - avslöjar sina favoriter

Den regerande mellanviktsmästaren Israel Adesanya har byggt en stor följarskara efter att han gjorde sin UFC-debut i 2018. Nu vill dock “The Last Stylebender” Adesanya nå ut till fler folk – med hjälp av porrstjärnorna.

I en intervju med Essential Sports så avslöjade UFC-mästaren att han tycker om att hänga med porrstjärnor och förklarade varför han tycker att de är en stor tillgång:

 – Vi tittar alla på porr, alla onanerar, alla har sex, sade Adesanya. Så varför låtsas vi som att detta inte försiggår? Det är att dra skam över vår sexualitet. Alla kollar på [porrstjärnor]. Jag kan använda mina kontakter och mina relationer till dem för att marknadsföra oss båda…

Adesanya avslöjade också sina favoriter inom porrvärlden, två kvinnor tillsammans mer än fyrdubblar mästarens stora följarskara på 2,5 miljoner:

 – Mia Malkova är fortfarande i toppen. Shoutout till Mia. Miss Danger (Abella Danger) är också fortfarande i toppen. Holly Michaels. Det finns massor. Listan kan bara fortsätta.


Relaterat: Jon Jones raderar sina tweets – får BRUTALT svar av Israel Adesanya!


Israel Adesanya vs Paulo Costa härnäst?

“The Last Stylebender” har kommit att bli en av organisationens stora stjärnor på väldigt kort tid. 30-åringen är fortfarande obesegrade i sin MMA-karriär och har på kort tid besegrat några av sportens toppnamn. I april 2019 vann han interimbältet i mellanvikt genom att besegra Kelvin Gastelum i en titelmatch som blev korad till “årets match” av många.

Sedan dess har han vunnit över Robert Whittaker och blivit divisionens rättmätiga mästare, samt försvarat sin titel mot Yoel Romero i en tämligen händelsefattig match.

Adesanya är för tillfället inte officiellt inbokad men allt tyder på att han kommer att ta sig an Paulo Costa härnäst, även om en supermatch mot lätt tungviktsmästaren Jon Jones även är i horisonten.

 

Vad tycker du om Israel Adesanyas idéer?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Israel AdesanyaSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...