UFC-stjärnan slopar tränarna – coachas BARA av flickvännen

✔ Är det här verkligen en så bra idé ...?

Nyligen kom UFC-fightern Mike Perry med ett minst sagt märkligt avslöjande, när han berättade att han slopar hela sin tränarstab. Nu är han inte längre medlem i något team – och planen är istället att enbart coachas av sin flickvän, Latory Gonzalez.


RELATERAT: Khabib-agentens attack mot Conor McGregor


Perry är bokad att möta talangen Mickey Gall senare denna månad, närmare bestämt på UFC:s Fight Night-gala den 27 juni. Flickvännen är då den enda som kommer att vara i hans hörna.

– Eller hon och hennes vän, säger Mike Perry i en intervju med MMA Junkie.

View this post on Instagram

La forma que tu quieres, tu cuerpo me necesita. Te Amo @latorygonzalez

A post shared by Platinum Mike Perry (@platinummikeperry) on

Video: Här tränar Mike Perry för UFC-matchen

Perrys resonemang är att han inte behöver några tips från tränare “som ändå inte skulle gå in och göra samma sak själva”.

– Allt jag behöver från hörnan är någon som räcker mig vattenflaskan, menar han.

Frågan är dock om det verkligen är en så bra idé att som professionell UFC-fighter låta sin oerfarna flickvän ta sig an tränarrollen? MMA-fans reagerar nu online – efter att en video börjat cirkulera där Perry slår mittsar med sin partner.

Spana in klippet nedan och avgör själva!

Hånet: Mickey Gall en “svag jävla motståndare”

Trots att många just nu skrattar åt Perry och hans bisarra träningsupplägg, så tappar han knappast självförtroendet inför matchen den 27 juni.

– Alla mina motståndare har varit från toppskiktet de senaste tre åren. De bästa welterviktarna som finns därute. Så jag har fått det lite tufft. Att ha en svag jävla motståndare som Mickey Gall för en riktig lönecheck är en dröm som går i uppfyllelse. Lol, tack UFC, skriver Perry, som inte direkt är känd för sin ödmjukhet, på Twitter.


LÄS MER: Se Diego Sanchez märkliga träning inför UFC-galan!

LÄS OCKSÅ: Diego Sanchez och tränaren slår tillbaka – efter hånen


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara