Foto: Jason Silva-USA TODAY Sports

UFC i Polen får en något överraskande huvudmatch

Flera källor rapporterar att det blir Thiago Santos och UFC-debutanten Michal Materla som agerar huvudmatch när UFC besöker Polen den 21 oktober.

Flera källor rapporterar nu att UFC Fight Night 118 i Gdansk, Polen äntligen har fått en huvudmatch. Valet verkar dock inte riktigt falla alla i smaken då det ser ut att bli ett möte mellan den #15-rankade Thiago Santos och UFC-debutanten Michal Materla.

Båda fighters har två raka vinster

Santos klev senast in i buren i juli då han besegrade Gerald Meerschaert via TKO och det är hans andra raka vinst efter att även ha knockat Jack Marshman i februari.

”Magic” Materla har ännu inte gått en match i 2017 men han plockade upp två vinster i 2016 då han knockade Antoni Chmielewski och nu senast Rousimar Palhares. Materla har gått merparten av sina matcher i KSW och har just nu ett samlat matchfacit på 24-5.

UFC Fight Night 118 går av stapeln den 21 oktober.

 

Ta del av det uppdaterade matchkortet!

Vad tycker du om huvudmatchen?

 

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMAz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]