UFC:s VD sågar tungviktslegendaren: “Borde jag inte se Fedor som överskattad?”

✔ Fedor har tidigare sagt att White "inte är mänsklig"! ✔ Erbjöd UFC verkligen tungviktslegendaren 30 miljoner dollar!?

UFC:s vd Dana White samt tungviktslegendaren och Bellator-fightern Fedor Emelianenko är långt ifrån vänner. UFC-presidenten har genom åren kritiserat och avfärdat tungviktarens prestationer inom sporten, och bland annat hävdat att Fedor varit för feg att tävla i UFC.

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.45
Ketlen Vieira - 2.90
Bethard

Fedor har i sin tur nyligen kritiserat White för den senares fokus på pengar – enligt Fedor bryr sig White inte alls om sina atleter, utan pengarna är prioriteten, oavsett situation.

Nu ger White svar på tal efter Fedors kommentar om att White “inte är mänsklig”. I klassisk White-stil sågar han Fedor, trots atletens imponerande knock i matchen mot Timothy Johnson på Bellator 269. Såhär uttryckte sig White i presskonferensen efter UFC 267:

– Borde jag inte se [Fedor] som överskattad eftersom han knockat Tim Johnson? Frågade White. Jag bryr mig egentligen inte.

– Jag såg i förra veckan eller ett par veckor tillbaka att Fedor sa “den här killen bryr sig bara om pengar”, fortsatte White. Först av allt känner jag inte Fedor, han känner inte mig. Vi träffades en gång. Han påstår att jag bara bryr mig om pengar? Han borde ha brytt sig mer om pengar när vi erbjöd honom (ett kontrakt) var vi än f–king var, vilken ö vi nu var på. Då skulle han inte fortfarande (behöva) fajta vid 45 års ålder.


HETAST JUST NU


UFC försökte locka Fedor – med 30 miljoner dollar

– Visste ni att jag erbjöd honom ett kontrakt som han än idag säkert ligger i sängen och ängslas om? Vi erbjöd honom ett kontrakt, fortsatte White. Vi försökte lösa det med Fedor. Tydligen gillar Fedor inte mig. Så jag tror inte Fedor kommer komma till UFC.

Det var år 2009 som UFC gjorde ett allvarligt försök till att signera stjärnan Fedor till organisationen, i ett möte på en ö längs Venezuelas kust. Planen var att arrangera en superfight för Fedor mot dåtida tungviktsmästaren Brock Lesnar.

Enligt rapporter från anställda i UFC skulle kontraktet innefatta 5 matcher för 30 miljoner dollar plus PPV-provision som kompensation. Anledningen till att kontraktet aldrig signerades var, enligt White, att Fedors manager ville ha mer – bland annat en arena byggd i Ryssland med UFC:s pengar.

Både Fedor och managern har dock nekat detta. Fedor påstår att UFC inte ville signera hans lagkamrater, och att det i sin tur ledde till kontraktstrulet.

Vad som är sant blir svårt att bekräfta över ett årtionde i efterhand. Tungviktslegendaren har dock lyckats bra finansiellt även utan kontraktet med UFC, och den tidigare knocken mot Johnson kan komma att bli ett fint avslut på karriären för en av sportens främsta atleter.

Borde Fedor ha signerat UFC:s kontrakt för 30 miljoner dollar?


Missa inte: Justin Gaethje har en fräck förutsägelse – inför mötet med Michael Chandler


Speltips inför UFC 268!

Snart blir det dags för fanfavoriterna Justin Gaethje och Michael Chandler att mötas på den efterlängtade galan UFC 268! Med dessa två atleter borde du inte förvänta dig ett domslut – utan en brutal tokknock!

Chandler är en av de kraftigaste lättviktarna på planeten, trots det är han underdog inför denna match. Rygga Chandler för chansen att vinna stort denna helg!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.06
David Lemieux - 9.50
Bet365

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteFedor EmelianenkoSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...