UFC Rankings: Till tar en topp 10-plats – Perry försvinner från listan

Darren Till tar en plats på UFCs topp-10-ranking och puttar därmed bort Mike Perry från listan.

Darren Till seglar in på en #8-plats i welterviktsrankingen efter sin imponerande insats i helgen där han avslutade Donald Cerrone i första ronden. I sin segerintervju så adresserade Till den tidigare #15-rankade Mike “Platinum” Perry som rusade fram till buren och utbytte några hätska fraser med honom.

Till ersätter Perry i rankingen

Tills #8-plats i rankingen betyder att Perry förlorar sin plats och numera är orankad igen, något som ytterligare bidrar till den fejd som byggts upp under den senaste tiden.

Tyvärr så har Perry redan en match inbokad då han den 16 december kommer att ta sig an Santiago Ponzinibbio under UFC on Fox: Lawler vs. dos Anjos.

MMA-journalisten Ariel Helwani gjorde nyligen en omröstning på sin Twitter där han frågade fansen vilken match som de helst vill se Perry gå; Till eller Ponzinibbio:

Donald Cerrone förlorar tre placeringar

“Cowboy” Cerrone förlorar tre placeringar och återfinns numera på en #9-plats efter att ha förlorat tre raka mot Jorge Masvidal, Robbie Lawler och Till.

Tidigare hade Cerrone aldrig förlorat två i rad och han befinner sig nu på nytt territorium. “Cowboy” har gjort sig ett namn som en fighter som vill vara så aktiv som möjlig och som inte ens överväger att tacka nej om han blir erbjuden en match.

Med tre matcher och tre förluster under 2017 så bör dock Cerrone överväga att ta en paus och se vilket som blir hans nästa steg.

Du kan ta del av den fullständiga welterviktsrankingen här på MMAnytt.se

Mästare: Tyron Woodley

1. Robbie Lawler
2. Stephen Thompson
3. Demian Maia
4. Jorge Masvidal
5. Rafael Dos Anjos
6. Carlos Condit (+1)
7. Colby Covington (+1)
8. Darren Till *NY
9. Donald Cerrone (-3)
10. Santiago Ponzinibbio (-1)
11. Neil Magny (-1)
12. Kamaru Usman (-1)
13. Gunnar Nelson (-1)
14. Dong Hyun Kim (-1)
15. Alex Oliveira (-1)

 

Ponzinibbio eller Till – Vem vill du se Perry möta?

 

Kategorier
Darren TillSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...