UFC: returmatch mellan Conor McGregor och Dustin Poirier på gång

✔ UFC skickar kontrakt till "The Notorious" och "The Diamond" ✔ Poirier: "Jag accepterar"

UFC försöker få till en returmatch mellan den före detta dubbelmästaren Conor McGregor och topprankade Dustin Poirier. Enligt UFC-chefen Dana White så har båda fighters fått kontrakt skickade och det verkar som åtminstone Poirier är redo att följa upp deras match från 2014.

Kort efter att Whites kommentarer blev offentliga så skrev nämligen “The Diamond” Poirier “jag accepterar” på sin Twitter. I samma vända så kom dock även McGregor att offentliggöra en affisch för ett välgörenhetsevenemang som han diskuterat med Poirier.

McGregor har föreslagit att de ska mötas i en MMA-match den 12 december. Tanken är att matchen ska anordnas utan UFCs inblandning och att alla intäkter ska gå till välgörenhet.

Det fick White att snabbt skrida till verket.

 – [McGregor] utmanade Poirier till en välgörenhetsmatch i Dublin, sa White till Barstool Sports. Så vi erbjöd Dustin och Conor en match. Nu väntar vi bara att höra från dem.

 


Relaterat


UFC: Conor McGregor vs Dustin Poirier 2?

McGregor utannonserade sin pension från sporten i juni och har inte gått en match sedan början av året. Den senaste tiden har han ändå lyckats skriva rubriker då han den 10 september bland annat stod anklagad för försök till sexuella övergrepp.

McGregor har också kopplats ihop med en boxningsmatch mot den före detta mästaren Manny Pacquiao.

Poirier har i sin tur klättrat till toppen av lättviktsklassen och bjöd i juni på en Årets Match-kandidat då han besegrade Dan Hooker.

När McGregor och Poirier möttes i 2014 så vann “The Notorious” McGregor via TKO i första ronden.

 

Vill du se McGregor vs Poirier 2?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara