Rodrigo de Lima
Rodrigo de Lima (vänster). Bilen till höger har ingenting med händelsen att göra. Foto: Leo Farias, Shooto / Glaser and Ebbs

UFC-veteranen mördad – av Uber-förare

✅ Var gift och hade två barn

Den unga och lovande MMA-fighrern Rodrigo de Lima har lämnat oss alldeles för tidigt.

Den 26-årige brasilianaren – som tidigare tävlat i UFC – mördades i Brasilien igår måndag, rapporterar flera medier. Uppgifterna har även bekräftats av de Limas nära vän och träningskamrat Michel Prazeres (via MMA Fighting).

de Lima var gift och hade två barn.

Rodrigo de Lima blev bara 26 år gammal. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Ska ha blivit överkörd bakifrån efter tjafs

Det var efter ett bråk med en Uber-förare som de Lima blev påkörd bakifrån, enligt Prazeres. Föraren ska ha stannat bilen och sedan kört iväg själv – varpå han därefter ska ha kommit tillbaka för att köra över de Lima.

Den misstänkta Uber-föraren har identifierats och söks av polis.

de Lima fick under MMA-karriären ihop ett matchfacit på 9-3-1. Efter att ha förlorat sina två UFC-matcher mot topprankade Neil Magny och The Ultimate Fighter-vinnaren Efrain Escudero, hann de Lima få till en sista seger över landsmannen Luiz Fabiano på Shooto Brazil 85.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...