UFC Hall of Fame Stephan Bonnar arresterad för rattfylleri – för tredje gången

✅ The Ultimate Fighter 1-finalisten Stephan Bonnar har än en gång hamnat i problem med rättvisan ✅ Har inte tävlat professionellt i MMA sedan 2014

UFCs Hall of Fame-fighter Stephan Bonnar har än en gång blivit arresterad för rattfylleri. Bonnar blev i söndags tagen av Las Vegas-polisen efter att de mottagit samtal om en Cadillac som körde över hastighetsgränsen och gjorde farliga filbyten.

Enligt TMZ, som var först med att rapportera om nyheten, så riskerar nu den före detta UFC-fightern flera domar då han bland annat gjorde polismotstånd.


Relaterat: Forne UFC-fightern Jason “Mayhem” Miller riskerar fyra år i fängelse


Stephan Bonnar har inte tävlat sedan 2014

Representanter för Nevada Highway Patrol berättade för Associated Press att Bonnar körde i över 144 kmh. En grupp av oroliga privatpersoner hade redan fått stopp på honom när polisen anlände.

När polisen försökte sätta handfängelse på den före detta UFC-fightern så gjorde han motstånd och försökte göra sig fri. Det gör att han kan komma att dömas för polismotstånd när han går upp i rätten den 26 november.

Bonnar blev invald i UFCs Hall of Fame 2013. Ett år tidigare mötte han Anderson Silva under UFC 153 och förlorade via TKO i första ronden. Bonnar kom att testa positivt efter matchen och pensionerade sig några veckor efteråt.

Han kom dock att göra en snabb comeback då Bellator 2014 annonserade att de skrivit kontrakt med The Ultimate Fighter 1-finalisten. Han mötte Tito Ortiz i november 2014 och förlorade via delat domslut, sedan dess har 41-åringen inte tävlat professionellt.

Kategorier
Senaste NyttUFC Hall of Fame

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...