UFC-stjärnan Darren Till anmäld till polisen – för transfobisk meme!

✔ Kontroversiella bilden rör upp starka känslor ✔ UFC-chefen kommenterar uppståndelsen

UFC-fighter Darren Till är i hetluften efter att ha postat en bild på Instagram som anklagats för att vara transfobisk. Det gick så långt att “The Gorilla” Till nu blivit polisanmäld och en förundersökning inletts.

Den populära mellanviktaren står anklagad för att sprida homofobi och transfobi på sin Instagram. Bilden i fråga var en meme med den brasilianska drag queen-sångaren Pabllo Vittar i ett förlossningsrum.

 — Ha en bra vecka allihopa, skrev Till.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av @darrentill2

Kommentarsfältet fylldes med högljudda röster, både från dem som tyckte det var en rolig bild och från dem som tyckte att UFC-stjärnan gått över gränsen. Till följde upp med en Instagram-video där han luftade sina tankar kring allas starka reaktioner.

 — Som alla vet så publicerar jag alltid väldigt kontroversiella saker, sade Till. Jag kommer aldrig att förändras, aldrig någonsin, någonsin, någonsin. Häromdagen lade jag upp en meme om en transsexuell som jag tyckte var roligt och som jag visste skulle få en motreaktion.

— Jag har faktiskt transsexuella vänner, och de tyckte att den var rolig. Man kan inte tysta någon som inte bryr sig ett skit, och jag bryr mig inte ett skit.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av @darrentill2


HETAST JUST NU


Darren Till får uppbackning från UFC-chefen

Darren Till fick mängder av uppmuntrande kommentarer från flera MMA-personligheter, inklusive UFC-chefen Dana White. På ett inlägg där Till skrivit att “man inte kan tysta någon som inte bryr sig ett skit” stämde White in.

“The Gorilla” Till är inbokad att ta sig an Derek Brunson i sin nästa match. Mellanviktsmötet är Tills tredje försök att återvända till buren efter att ha ställt in två matcher på grund av skador, en mot Jack Hermansson i december 2020 och en mot Marvin Vettori i april 2021.

Till har inte tävlat sedan en domslutsförlust mot ex-mästaren Robert Whittaker i juli 2020. Sjunderankade Till har endast en vinst på fyra matcher, en delad domslutsvinst mot Kelvin Gastelum i slutet av 2019.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Darren TillSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...