UFC-stjärnan förbereder sig för Khamzat – men vill möta Conor McGregor!

✔ Jorge Masvidal: "Jag skulle inte ha något problem med att slå sönder den där lilla dvärgen"

Det är många i UFC:s welterviktsdivision som har siktet inställt på UFC-stjärnan Jorge Masvidal (35-16 MMA, 12-9 UFC). Masvidal hävdar att det inte spelar någon roll vem han möter härnäst, men att ett namn är mer intressant än de andra. Den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor har länge varit på 37-åringens radar. Trots att Masvidal vill göra comeback i UFC innan årets slut, så är det inte säkert att han kan. Masvidal står åtalad inför flera brott efter att han attackerade rivalen Colby Covington utanför en resturang i mars. Rättegången kommer att inledas om endast några veckor.

Champions League 5 Okt

Chelsea vs AC Milan
Odds 1.74 - 4.75
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Den match som känns vettigast är den mot den lilla bitchen Conor, sade Masvidal till MMA Fighting. Jag skulle inte ha något problem med att slå sönder den där lilla dvärgen. Jag vet dock inte om det kommer att hända.

– Jag vill också möta Gilbert, men kommer det att bli i år? Nästa år? Jag vet inte. Jag har några juridiska problem som jag måste ta i tu med, sedan kommer jag återvända till mordplatsen. Jag har tre brott som de anklagar mig för, så jag måste hantera det här. Sedan kommer jag att återvända till att slå sönder folks ansikten.


HETAST JUST NU


Jorge Masvidal förbereder sig för att möta en brottare!

Masvidal har också uttryckt att en match mot UFC-svensken Khamzat Chimaev är intressant. Masvidal har tidigare i sin MMA-karriär stött på problem mot duktiga brottare. Brottningen är något som 37-åringen ständigt försöker att förbättra. Även fast han helst möter en striker härnäst, så förbereder han sig för att möta en brottare.

– För tillfället är jag inte orolig över honom (Khamzat), han generar inte tillräckligt med pengar just nu. Jag ska först krossa killarna som utmanar mig, sen kommer jag ta i tu med brottarna.

– Jag kommer att fortsätta att jobba på min brottning, jag har gått match mot flera brottare. Jag skulle inte ha något emot att gå match mot Leon eller Gilbert som inte är brottare. Jag vill förbättra min brottning, och sedan komma tillbaka direkt. Jag vill möta samma killar igen och avsluta dem.

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jorge MasvidalKhamzat ChimaevSenaste Nytt

Svara