UFC-stjärnan Sean O’Malley förklarar: Därför tackar han nej till titelmatch!

✔ Förväntar sig titelchansen om han besegrar "No Mercy" Yan – men är villig att vänta!

UFC-stjärnan Sean O’Malley (15-1 MMA, 7-1 UFC) känner sig redo för en titelchans, men kan komma att tacka nej för att låta ett större namn gå före.

Champions League 5 Okt

Chelsea vs AC Milan
Odds 1.74 - 4.75
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

“Sugar” O’Malley är tänkt att ta sig an den forne UFC-mästaren Petr Yan (16-3 MMA, 8-2 UFC) på UFC 280 som går av stapeln i Abu Dhabi den 22 oktober. Det blev ett abrupt slut på O’Malleys senaste match mot Pedro Munhoz efter en ögonpetning från stjärnskottet som ledde till ett ogiltigförklarat resultat. Trots resultatet av matchen kommer O’Malley att få fortsätta vidare till en högre rankad motståndare. Förstarankade “No Mercy” Yan blir utan tvekan den unga talangens tuffaste utmaning hittills. Det blir även ett enormt kliv i rankingen för O’Malley, som för närvarande ligger på en trettondeplats i divisionen.

Under en presskonferens inför UFC 280 var stjärnskottet tydlig med att han förväntar sig en titelchans om han vinner stormatchen. Samtidigt är han villig att tacka nej till möjligheten ifall det innebär att UFC-legendaren José Aldo får utmana om titeln först. Den före detta fjäderviktsmästaren Aldo, som numera tävlar i bantamvikt, möter topprankade Merab Dvalishvili på UFC 278. Med tre raka segrar mot topprankat motstånd i bagaget kan Aldo bli erbjuden en titelmatch förutsatt att han bjuder på en imponerande insats mot Merab.

– Självklart har jag inte fått visa (att jag tillhör divisionens topp), sade O’Malley. I min match mot Pedro gick det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag tycker ändå att jag bevisade att jag kan mäta mig med topp-10 fighters. Nu går jag vidare till förstaplatsen. Det är ett enormt test men jag tror att jag kommer klara det. Helt klart att jag (förtjänar en titelmatch om jag besegrar Yan).

– Jag tror att (Aldo) sa att han vill slå Merab och sedan tävla om bältet, fortsatte O’Malley. Jag hade inte haft något emot att spöa Petr och låta Jose slåss för titeln efteråt. Sedan kan jag möta vinnaren. Jose är en legend och förtjänar det.

Bantamviktsmästaren Aljamain Sterling planerar att försvara sin titel mot den tidigare mästaren T.J. Dillashaw på UFC 280. Lyckas O’Malley och Aldo bjuda på starka insatser i deras respektive matcher har vinnaren av Sterling vs. Dillashaw två spännande motståndare att välja mellan!

Tycker du att Sean O’Malley förtjänar en titelchans ifall han besegrar Petr Yan?

 


HETAST JUST NU


 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Sean O'MalleySenaste Nytt

Svara