UFC-stjärnans absurda uttalande om doping får stark reaktion från mästaren

✔ Fortsätter håna mästaren ✔ Costa om provtagningen från USADA: "Olyckligtvis för dig Runnersanya så..."

Den 26 september kommer dörrarna att stängas bakom UFC-mästaren Israel Adesanya och titelutmanaren Paulo Costa. Deras titelmatch agerar huvudmatch under UFC 253 och kommer äntligen att sätta punkt för deras infekterade rivalitet.

Åtskilliga gånger har “The Last Stylebender” Adesanya och Costa hamnat i luven på varandra och nu kommer de få chansen att göra upp. Båda fighters kommer att äntra oktogonen med ett obesegrat matchfacit, något som ytterligare späder på förväntningarna.

Ett återkommande tema har varit Costas fysik som Adesanya påstår beror på otillåtna preparat. Mästaren har ifrågasatt om UFCs anti-doping-partner USADA (United States Anti-Doping Agency) verkligen testar “The Eraser” Costa.

Det har lett till att Costa kommit med några absurda uttalanden, däribland detta:

 – Olyckligtvis för dig Runnersanya så har USADA aldrig kommit för att testa mig i Brasilien. Skit på dig, du är redan död!


Relaterat

Det gick ganska galet till när de två UFC-stjärnorna gjorde en intervju tillsammans. Sedan dess har Costa fortsatt att trolla Adesanya.


UFC 253: Israel Adesnya vs. Paulo Costa

Costas uttalanden har fått Adesanya att reagera starkt. I en intervju med Submission Radio så påstod “The Last Stylebender” att han blivit mer än 30 gånger, varav två gånger under de senaste tre veckorna.

 – När var senaste gången han blev testad? Han kunde inte ens ge mig ett klart svar. Jag blev testad två gånger under de senaste tre veckorna. De försöker haffa mig när jag har guarden nere.

– Det är första gången som de testat mig på natten. Så jag frågar [Costa], var är din t-shirt? Jag har blivit testad över 30 gånger, var är din t-shirt?

Den t-shirt som Adesanya refererar till är den t-shirt som atleter får när de testas av USADA.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Israel AdesanyaPaulo CostaSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...