UFC Stockholm: Liveresultat, Statistik och Play-By-Play

Den här artikeln uppdateras löpande med liveresultat, matchstatistik och play-by-play under UFC Fight Night Stockholm.

I dag är det dags för UFC Fight Night 109: Gustafsson vs. Teixeira, som äger rum i Globen i Stockholm. MMAnytt är givetvis på plats för att rapportera live.

Första matchen startar vid 16.00. Tiderna för respektive match kan du se här.

 

Lättvikt: Marcin Held vs. Damir Hadzovic

Rond 1:

Matchen började direkt i ett högt tempo där bägge två ingår i slagväxlingar och träffar bra. Den mest signifikanta träffen stod Hadzovic för när han landade en hård frontspark mot Held. Efter två minuter säkrade Held en nedtagning och kunde sedan kontrollera resten av ronden från topp. Mot slutet av ronden fick han rygg på Hadzovic och försökte sig på en RNC, men kunde inte få till den.

Jag ger ronden till Held, 10-9.

Rond 2:

Även rond två startade snabbt och vilt, där Held var nära med en hoppspark. Held försökte sedan få ner Hadzovic, men misslyckades. Han kunde dock få rygg ståendes och försökte sig på en RNC som såg tight ut, innan Hadzovic återigen tog sig ur. Hadzovic fick sedan in en hård huvudspark, men blev nedtagen som en följd. Hadzovic kunde kort senare gå på en d’arce choke som även den såg ut att vara riktigt nära, men Hadzovic krigade på och tog sig ur. Held gick sedan över till mount och tog därifrån rygg. Han försökte sig på en sista RNC, men fick inte in den och tiden tog slut.

Även denna rond ger jag till Held, 10-9.

Rond 3:

Ronden hann knappt börja innan Held bestämde sig för att försöka rulla ner, förmodligen var tanken att gå på ett benlås. Hadzovic tajmade honom dock i luften med ett stenhårt knä som omedelbart knockade Held. Hadzovic hann hoppa över i mount och dela ut ännu ett slag på en medvetslös Held, innan domaren hann gå emellan och stoppa matchen.

Resultat:

Damir Hadzovic besegrade Marcin Held via KO (knä och slag) i rond 3 (0:07).

 

Catchvikt (176 lbs): Darren Till vs. Jessin Ayari

Rond 1:

Den första ronden började väldigt avvaktande där de båda kände av varandra. Efter lite över en minut träffade dock Till med en hård rak vänster som skakade Ayari en aning, varefter han kunde höja tempot och pressa Ayari. Till träffade sedan med flera hårda slag och fick även ner Ayari vid två tillfällen. Ayari tog sig dock upp bägge gångerna.

Jag ger ronden till Till, 10-9.

Rond 2:

I rond två fick vi se en mer händelserik matchbild. Till träffade Ayari tidigt med hårda slag, som tvingade Ayari att panikdyka. Till var med och hamnade överst, där han träffade mer flera hårda slag. Ayari var dock kvar i matchen och jobbade från guard där han försökte få till ett armlås. Något som dock misslyckades. Ayari lyckades sedan ta sig upp och träffade då Till med ett hårt knä som skakade Till. Han följde upp med flera hårda slag och försökte sig sedan på en nedtagning – som dock misslyckades. Till svarade på det misslyckade nedtagningsförsöket med en hård huvudspark innan han kort senare sänkte Ayari med en hård vänster. Han öste ner med flera hårda slag från topp, men Ayari klarade sig. Domaren valde efter ett tag att ställa dem upp, varpå ronden kort senare tog slut.

Även denna rond ger jag till Till, 10-9.

Rond 3:

I den tredje och sista ronden utbröt direkt en slagväxling där Till träffade bäst. Vid det här laget var Till mycket självsäker och sänkte guarden en hel del emellanåt. Ayari visste att han låg under på poängkorten och pressade på samt sökte nedtagningar, som dock enkelt viftades bort. Ayari kom även med vilda svingar som missade och det var tydligt att Till var den bättre strikern. Efter att Till träffade med ett hårt knä följt av slag, så råkade han sedan peta Ayari i ögat. Domaren såg detta och dömde timeout. Matchen startades sedan igen varpå Till självsäkert rörde sig fram och tillbaka på utsidan, samt sänkte guarden och sträckte fram hakan. När Ayari sprang in tajmade Till honom med ett hårt slag innan matchen sedan tog slut.

Ännu en 10-9-rond för Till i min bok.

Resultat:

Darren Till besegrade Jessin Ayari via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 29-27).

 

Weltervikt: Nico Musoke vs. Bojan Velickovic

Rond 1:

Den första ronden startade jämnt där bägge två fick viss utdelning ståendes, innan Musoke sedan gick in i klinch, tryckte upp Velickovic mot buren och tog ner honom. Därifrån höll han bra kontroll från topp och fick till en del hårda slag. Velickovic tog sig dock upp efter ett tag, varpå det fortsatte jämnt ståendes.

Jag ger ronden till Musoke, 10-9.

Rond 2:

I den andra ronden fortsatte det jämnt ståendes där bägge fick bra utdelning emellanåt. Musoke hade bra rörelse samt kontroll på avståndet och verkade träffa snäppet bättre. Efter en fin huvudspark från Musoke fick Velickovic in en nedtagning, men Musoke var snabbt uppe på fötter igen. Musoke träffade sedan bra och verkade skaka Velickovic en aning, innan han försökte dyka. Velickovic försvarade nedtagningen men fick smaka på hårda knän i klinch innan ronden tog slut.

Även denna rond ger jag till Musoke, 10-9.

Rond 3:

I den tredje och sista ronden fortsatte det jämnt ståendes. Bägge två fick in bra träffar på den andre innan Musoke gick på nedtagning. Velickovic försökte svepa direkt när han landade på marken, men Musoke rullade och tryckte upp Velickovic mot buren, innan de separerade. Musoke fortsatte med fina slag och en spark, innan Velickovic gick på ett misslyckat nedtagningsförsök. Jämna slagväxlingar fortsatte innan Musoke tajmades med ett hårt slag och vinglade bak. Han träffades av ett till slag som sänkte honom, innan han åt ytterligare ett stenhård slag som fick huvudet att studsa mot mattan. Domaren gick direkt in och stoppade matchen.

Resultat:

Bojan Velickovic besegrade Nico Musoke via TKO (slag) i rond 3 (4:13).

 

Lättvikt: Reza Madadi vs. Joaquim Silva

Rond 1:

Madadi tog pressen direkt i den första ronden, men landade inget. Silva började sedan pressa mer och fick in ett par smällar, innan Madade tog ner honom. Silva var dock uppe på fötter direkt, men blev kort senare nedtagen igen varpå Madadi kunde kontrollera resten av ronden från topp.

Denna rond ger jag till Madadi, 10-9.

Rond 2:

I den andra ronden fick vi se vilda slagväxlingar direkt, innan Madadi säkrade en nedtagning. Silva var dock snabbt uppe på fötter igen, varpå matchen fortsatte i ett högt tempo där bägge gång på gång träffade varandra hårt. Silva verkade stå för den bästa volymen, men Madadi träffade själv med en hel del stenhårda slag.

Denna rond kan enligt mig gå åt vilket håll som helst, lutar åt Madadi 10-9.

Rond 3:

I den tredje och sista ronden inledde Silva direkt med bra press och skickade iväg flera hårda slag mot huvudet på Madadi, som stod med ryggen mot buren. Madadi lyckades sedan akta sig och säkra en nedtagning, men Silva reagerade med en giljotin och höll kvar greppet runt halsen på Madadi. Madadi ställde sig sedan upp varpå Silva kastade sig bakåt i hopp om att sätta giljotinen, men tappade den direkt på grund av allt svett. Madadi hamnade i topp, men Silva tog sig snabbt upp på fötter – där han dock straffades av Madadi som snabbt tog ner honom igen. Silva tog sig återigen upp och verkade peta Madadi i ögat, men även om Madadi backade undan så stoppades inte matchen. Madadi gick då på en spinning backfist, som han träffat med flitigt då och då under matchens gång. Silva tajmade dock väl med ett eget slag som fick Madadi att tappa balansen. Silva följde med ner och hamnade i topp – men Madadi tog sig snabbt upp och fick själv till en nedtagning. Silva svepte honom dock och hamnade överst istället, där han träffade med ett flertal hårda slag innan Madadi tog sig upp. Madadi gick snabbt på en ny nedtagning men fick återigen Silva över sig istället och tog emot en del tunga slag innan ronden tog slut.

Denna rond var både den vildaste och den lättaste att bedöma. 10-9 Silva.

Resultat:

Joaquim Silva besegrade Reza Madadi via delat domslut (29-28, 28-29, 29-28).

 

Mellanvikt: Trevor Smith vs. Chris Camozzi

Rond 1:

I den första ronden säkrade Smith en tidig nedtagning och kontrollerade bra från topp, dock nästan utan att träffa ett enda slag. Camozzi försökte efter ett tag få till en omoplata, men misslyckades. Han kom sedan upp på fötter, men blev snabbt nedtagen igen. Smith kunde sedan kontrollera resten av ronden från topp medan publiken buade.

Tydlig 10-9-rond för Smith.

Rond 2:

I den andra ronden fick Smith in ännu en tidig nedtagning och kunde sedan kontrollera på marken. Han höjde nivån en aning och fick in ett par fina slag och armbågar, men fortfarande bara tillräckligt mycket för att domaren inte kunde ställa dem upp. Efter ett tag var Camozzi blodig – och publiken desto mer uttråkad.

Ännu en tydlig rond för Smith, möjligen 10-8 på då han kontrollerade hela ronden på marken.

Rond 3:

I den tredje ronden försökte sig Smith på ännu en tidig nedtagning, men misslyckades denna gång. Han fortsatte dock att trycka upp Camozzi mot buren utan att få något uträttat. “Gett a room!” skrek någon i publiken och jag skrattade till, innan domaren separerade dem. Smith gick dock snabbt in i klinch igen och fick tillslut till en nedtagning. Här var det tillbaka till samma händelselösa saga, med full kontroll från Smith som inte har en tanke på att försöka avsluta. Smith delade nästan inte ut några slag överhuvudtaget och det såg vid ett tillfälle ut som att domaren var på väg att ställa dem upp. Då höjde Smith dock tempot litegrann och började dela ut ett par armbågar som tillät honom att hålla kvar topposition ronden ut.

Detta kan ha varit den tråkigaste matchen jag sett live. Jag ger den tredje och sista ronden till Smith, 10-9.

Resultat:

Trevor Smith besegrade Chris Camozzi via enhälligt domslut (30-27, 30-26, 30-26).

 

Bantamvikt: #12 Pedro Munhoz vs. Damian Stasiak

Rond 1:

Den första ronden började avvaktande, där Munhoz höll pressen och träffade med ett par sparkar. Stasiak gick sedan på en nedtagning men Munhoz kopplade en giljotin i samma veva – som dock misslyckades innan de återigen var uppe på fötter. Där fortsatte Munhoz att hålla pressen och ligga snäppet före. Stasiak säkrade sedan en nedtagning precis innan ronden tog slut.

Denna rond ger jag till Munhoz, 10-9.

Rond 2:

Den andra ronden höll ett snäppet högre tempo, där Munhoz fortsatte att ligga steget före. De två försökte under rondens gång gå på nedtagningar – men ingen fick till något. Stasiak försökte sig på en del snurrsparkar men fick lite utdelning.

Ännu en 10-9-rond för Munhoz i min bok.

Rond 3:

I den tredje ronden såg man snabbt att Stasiak var trött. Munhoz fortsatte att hålla pressen och ligga steget före i strikingen. Stasiak gick sedan på ett slarvigt nedtagningsförsök, straffades med ett knä i magen och blev själv nedtagen istället. Munhoz gjorde dock inget från topp varpå domaren ställde dem upp. Munhoz fortsatte att träffa bra ståendes, i synnerhet med knäna. Stasiak försökte sig på en del snurrsparkar men inget som direkt träffade hårt. Stasiak var fortfarande med i matchen och träffade då och då – men utan särskilt hög volym. När Stasiak sedan lutade sig fram lite väl mycket greppade Munhoz giljotinen och använde den för att dra ner honom till mattan, där han gick runt och tog rygg. Munhoz försökte sig på en RNC men den satt inte och Stasiak kunde ställa sig upp. Munhoz hade dock kvar greppet runt ryggen och slängde ner Stasiak igen. Samma sak upprepade sig ännu en gång innan Stasiak slutligen lyckades komma loss. En vild slagväxling utbröt innan ronden sedan tog slut.

Ytterligare en 10-19-rond till Munhoz enligt mig.

Resultat:

#12 Pedro Munhoz besegrade Damian Stasiak via enhälligt domslut (30-27, 29-28, 29-28).

 

Mellanvikt: Jack Hermansson vs. Alex Nicholson

Rond 1:

Hermansson inledde med bra fotarbete och rörde sig fram och tillbaka på utsidan, innan han säkrade en snabb nedtagning. Därifrån etablerade han bra toppkontroll och slängde flera hårda slag, innan han kunde ta rygg på Nicholson. Väl där var det början på slutet, då Hermansson öste på med stenhård ground and pound medan publiken jublade. Efter en hel drös hårda slag gick domaren tillslut emellan.

Resultat:

Jack Hermansson besegrade Alex Nicholson via TKO (slag) i rond 1 (2:00).

 

Weltervikt: Oliver Enkamp vs. Nordine Taleb

Rond 1:

Taleb tog direkt pressen, medan Enkamp rörde sig fint på utsidan och slängde en och annan spark. Taleb fick in ett par bensparkar, men ingen träffade särskilt mycket. När Taleb täckte avståndet blev det hela tiden vilda svingar från Enkamp. Enkamp var inte riktigt inne med teknikerna och missade mycket av det han slängde. Enkamp försökte sig sedan på en nedtagning, som dock försvarades. Han dök dock ännu en gång och fick denna gång ner Taleb – som dock snabbt kom upp igen. De hamnade sedan i klinch och bytte flera hårda kroppsknän, där Enkamp träffade flest – men sedan blev nedtagen. Enkamp var dock aktiv från rygg, slängde upp benen och jagade armlåsen. Han fick dock inte till något varpå ronden tog slut.

Jag ger denna jämna rond till Enkamp, 10-9, då han var snäppet mer aktiv.

Rond 2:

I den andra ronden öppnade Enkamp med flera spektakulära sparkar, men missade de allra flesta. En vild slagväxling utbröt sedan där Taleb träffade Enkamp hårt. Enkamp fortsatte missa med vilda sparkar, till och med ett par yxsparkar. Något som givetvis började kosta energi. Enkamp fick dock in en huvudspark, även om det inte var någon fullträff. Taleb svarade sedan med ett hårt knä. Enkamp såg vid det här laget allt tröttare ut och började bli lite mer stillastående. Han valde att gå på dykförsök – men Taleb sprawlade och hamnade överst istället. Enkamp jobbade hårt och aktivt för att komma loss – men Taleb pressade på bra och kunde kontrollera resten av ronden från topp.

Denna rond var en rätt tydlig 10-9 till Taleb.

Rond 3:

Enkamp rörde sig bra i början av den tredje ronden och såg ut att träffa med en fin huvudspark. Taleb fortsatte dock att hålla pressen och finna bättre utdelning i boxningen. Enkamp gick sedan på ett nedtagningsförsök – som Taleb försvarade innan han fortsatte hålla pressen ståendes. Enkamp backade och missade lite väl mycket. Han lämnade sig sedan öppen för Talebs nedtagning – men reagerade snabbt med ett giljotinförsök. Den satt dock inte och Taleb kunde istället etablera toppkontroll. Enkamp var hela tiden aktiv från guard – men fick inget uträttat och avslutade ronden på rygg.

Ännu en rätt tydlig 10-9-rond till Taleb.

Resultat:

Nordine Taleb besegrade Oliver Enkamp via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 29-28).

 

Weltervikt: Abdul Razak Alhassan vs. Omari Akhmedov

Rond 1:

Akhmadov öppnade tidigt med en frontspark i den första ronden. Alhassan svarade med en stenhård benspark – men blev nedtagen. Han tog sig dock upp snabbt och började pressa ståendes. Han svingade vilt men missade det mesta. Akhmedov säkrade sedan ännu en nedtagning, men Alhassan tog sig upp ännu en gång varpå vilda slagväxlingar följde. De utbytte sedan sparkar mot både ben och kropp, innan Akhmedov landade ett par fina jabbar. De började sedan återigen svinga mot varandra, men inget landade något signifikant och ronden tog slut.

Tydlig 10-9-rond till Akhmedov i min bok, på grund av nedtagningarna.

Rond 2:

De två utbytte snabbt både slag och sparkar i början av den andra ronden. Klart högre tempo. Alhassan träffade med hårda slag men blev nedtagen. Han jobbade sig dock upp varpå de fortsatte växla slag – innan Akhmedov återigen tog ner honom efter att ha träffat med ett hårt slag. Alhassan var dock ännu en gång snabb upp på fötter och fortsatte pressa ståendes. Ännu en slagväxling utbröt innan Akhmedov återigen säkrade en nedtagning. Denna gång etablerade han bättre kontroll och följde han upp med några fina slag på marken. Akhemdov avslutade denna rond på topp.

Samma sak här, 10-9 Akhmedov.

Rond 3:

Alhassan fortsatte pressa ståendes, dock lugnare tempo i början av den tredje ronden innan Akhemdov återigen säkrade en nedtagning. Alhassan scramblade dock bra och tog sig upp direkt. Alhassan pressade sedan på med bra slag och försvarade Akhemdovs nästa nedtagningsförsök. Samma sak upprepade sig – men denna gång säkrade Akhmedov nedtagningen och kunde etablera bättre toppkontroll. Alhassan svepte dock tillslut och tog sig ännu en gång upp på fötter. Akhmedov försökte nästan direkt med en ny nedtagning men Alhassan kunde försvara och de blev kvar mot buren till rondens slut.

Sjukt hur Alhassan krigade in i det sista med nedtagningsförsvar och aktivitet från botten, men ännu en tydlig 10-9-rond till Akhmedov.

Resultat:

Omari Akhmedov besegrade Abdul Razak Alhassan via delat domslut (30-27, 28-29, 30-27).

 

Weltervikt: Peter Sobotta vs. Ben Saunders

Rond 1:

I den första ronden utbytte de bensparkar innan Sobotta skakade Saunders tidigt med hårda slag. Saunders klarade sig dock och började sedan hålla pressen med sina sparkar. Sobotta träffade sedan med ännu ett slag som hördes. De rörde sig sedan rond innan Sobotta återigen träffade med ett hårt slag. Saunders började söka nedtagningen, inget direkt försök men det syntes på hans rörelsemönster. Varje gång han kom nöra svarade dock Sobotta med slag. Med en minut kvar av ronden träffade Sobotta sedan stenhårt och golvade Saunders, som åt ytterligare ett par slag innan han hämtade sig och etablerade rubber-guard.

Tydlig 10-9-rond till Sobotta.

Rond 2:

Den andra ronden inleddes betydligt lugnare och jämnare, där endast ett par slag och sparkar delades ut under den första minuten. Plötsligt utbröt sedan en slagväxling där Sobotta träffade Saunders med ett stenhårt slag. Saunders började vobbla rejält och åt därefter slag efter slag medan han desperat försökte försvara sig med ryggen mot buren. Efter ett tag såg Saunders ut att ha hämtat sig lite – varpå Sobotta återigen skakade honom med slag. Sobotta följde upp med ett stenhårt knä i huvudet på Saunders – som golvades innan domaren omedelbart gick emellan.

Imponerande då Sobotta verkar ha brutit sin hand.

Resultat:

Peter Sobotta besegrade Ben Saunders via TKO (slag och knä) i rond 2 (2:29).

 

Lätt tungvikt: #5 Volkan Oezdemir vs. #7 Misha Cirkunov

Rond 1:

Cirkunov öppnade snabbt med en kroppsspark varpå Oezdemir svarade med ett hårt slag. De utbytte sedan både slag och sparkar innan Cirkunov rusade in med flera slag. Han träffade bra men Oezdemir svarade med en lömsk högerkrok som träffade örat på Cirkunov – och lämnade honom raklång på mattan.

Sjukt imponerande hur Oezdemir kunde få så mycket kraft i sin kontring. He’s for real.

Resultat:

#5 Volkan Oezdemir besegrade #7 Misha Cirkunov via TKO (slag) i rond 1 (0:28).

*De kallade detta en TKO av någon anledning – men solklar KO i verkligheten.

 

Lätt tungvikt: #1 Alexander Gustafsson vs. #2 Glover Teixeira

Rond 1:

Gustafsson började direkt röra sig fint på utsidan, innan en slagväxling utbröt där Teixeira träffade med flera hårda uppercutts. Teixeira säkrade sedan en imponerande nedtagning, men Gustafsson kom upp direkt och började hitta sin egen striking bättre. Gustafsson träffade bland annat med egna uppercutts och knän, innan han råkade peta Teixeira ögat. Domaren dömde timeout och efter en kort paus var de sedan igång igen. Gustafsson prickade sedan Teixeira med en stenhård uppercutt och sprang undan Teixeiras kontring. Gustafsson rörde sig fint och prickade med flera fina slag, innan Teixeira själv träffade lite. Teixeira försökte sig på ett antal nedtagningar, men Gustafsson försvarade utan problem. Varje gång Teixeira kom för nära rörde sig Gustafsson undan väldigt fint och svarade bra.

Jag ger ronden till Gustafsson med siffrorna 10-9, då han var mer aktiv och träffade bättre.

Rond 2:

Den andra ronden började även den i ett högt tempo. Gustafsson fick rätt tidigt in ett hårt slag som skakade Teixeira. Han träddade även ,ed en uppercut innan Teixeira själv fick lite utdelning. Gustafsson fortsatte sin fina rörelse som tvingade Teixeira att hela tiden jaga. Plötsligt fick Gustafsson in en vältajmad snurrande armbåge som skakade Teixeira, varefter han följde upp med flertalet hårda träffar medan publiken jublade. Teixeira hämtade sig dock och det blev återigen jämnt där bägge hittade hem med fina attacker. Gustafsson var vid ett tillfälle illa ute då Teixeira fick in ett par slag när han var med ryggen mot buren, men inget märkbart hände och Gustafsson kunde cirkla ur. Gustafsson fortsatte sedan att träffa bra innan ronden tog slut.

Även denna rond ger jag till Gustafsson, 10-9.

Rond 3:

Den tredje ronden började liknande innan Gustafsson sedan sänkte Teixeira med en vacker slagkombination. Han öste på med flera hårda slag på marken och det såg ut som att matchen skulle stoppas för en sekund, innan Teixeira hämtade sig och lyckades komma upp på fötter. Gustafsson säkrade dock ännu en nedtagning – innan Teixeira återigen kom upp på fötter. Gustafsson hittade hem flera gånger med sin uppercutt och låg vid det här laget klart steget före ståendes. Den blodige Teixeira fortsatte dock att hålla sig kvar i matchen och hota stundvis, dock med betydligt mindre press.

Ännu en tydlig 10-9-rond till Gustafsson. Detta ser väldigt bra ut.

Rond 4:

I den fjärde ronden fortsatte Gustafsson att röra sig bra och träffa med både fina jabbar och sparkar. Teixeira var dock fortfarande med i matchen och landade en del själv. Efter ett tag av rörelse och jämna slagväxlingar gick Gustafsson in på en nedtagning och greppade Teixeira runt ryggen. Teixeira försvarade dock bra och lyckades hålla sig kvar ståendes innan de separerade. Teixeira fortsatte att stundvis träffa bra – men fick alltid hårdare smällar tillbaka av Gustafsson. Gustafsson hann få in ytterligare ett par hårda uppercutts innan ronden tog slut.

Inget snack, 10-9 Gustafsson även här.

Rond 5:

I den femte och sista ronden kramade de om varandra innan Teixeira öppnade aggressivt med bra press direkt. Gustafsson fortsatte att röra sig bra, men träffades av ett par hårda slag från Teixeira. Gustafsson svarade dock kort senare med tre stenhårda uppercutts i rad – innan han följde upp med en överhandshöger som golvade Teixeira. Domaren gick omedelbart emellan och stoppade matchen.

Exceptionell prestation av “The Mauler”!

Resultat:

#1 Alexander Gustafsson besegrade #2 Glover Teixeira via TKO (slag) i rond 5 (1:07).

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
4 Kommentarer
 • Eric Björklund
  28 May 2017 at 03:24

  Hur ser man galan? Är det bara 399 kr på via play dom gäller el kan man se den på annat sätt?

 • Jesper Ringqvist
  28 May 2017 at 08:57

  Varför har dom bara uppsnack? Hur fan ser man matcherna? Missade Saunders och Sobotta nu.. Bara massa snack.. BAAAAAAAAAAH

 • jense
  28 May 2017 at 10:01

  Vad bra gala! Mauler! Hermansson! Oezdemir!

 • Svara

  bet365
  Speltips: UFC ON ESPN 41

  Marlon Vera vs Dominick Cruz


  1.45 - 2.80


  14 Augusti | 00:00 | UFC
  Till Bethard!
  Välkomstsbonus för nya spelare!
  Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
  UFC ODDS
  UFC ON ESPN 4112
  Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
  Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
  Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
  Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
  Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
  Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
  UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

  Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...