UFC Stockholm: Trevor Smith totaldominerar Chris Camozzi på mattan

Trevor Smith lyckades ta hem två ronder med siffrorna 10-8 då han mötte veteranen Chris Camozzi. Efter tre ronder gick matchen till domarna som gav vinsten till Smith via enhälligt domslut.

Rond 1:

I den första ronden säkrade Smith en tidig nedtagning och kontrollerade bra från topp, dock nästan utan att träffa ett enda slag. Camozzi försökte efter ett tag få till en omoplata, men misslyckades. Han kom sedan upp på fötter, men blev snabbt nedtagen igen. Smith kunde sedan kontrollera resten av ronden från topp medan publiken buade.

Tydlig 10-9-rond för Smith.

Rond 2:

I den andra ronden fick Smith in ännu en tidig nedtagning och kunde sedan kontrollera på marken. Han höjde nivån en aning och fick in ett par fina slag och armbågar, men fortfarande bara tillräckligt mycket för att domaren inte kunde ställa dem upp. Efter ett tag var Camozzi blodig – och publiken desto mer uttråkad.

Ännu en tydlig rond för Smith, möjligen 10-8 på då han kontrollerade hela ronden på marken.

Rond 3:

I den tredje ronden försökte sig Smith på ännu en tidig nedtagning, men misslyckades denna gång. Han fortsatte dock att trycka upp Camozzi mot buren utan att få något uträttat. ”Gett a room!” skrek någon i publiken och jag skrattade till, innan domaren separerade dem. Smith gick dock snabbt in i klinch igen och fick tillslut till en nedtagning. Här var det tillbaka till samma händelselösa saga, med full kontroll från Smith som inte har en tanke på att försöka avsluta. Smith delade nästan inte ut några slag överhuvudtaget och det såg vid ett tillfälle ut som att domaren var på väg att ställa dem upp. Då höjde Smith dock tempot litegrann och började dela ut ett par armbågar som tillät honom att hålla kvar topposition ronden ut.

Detta kan ha varit den tråkigaste matchen jag sett live. Jag ger den tredje och sista ronden till Smith, 10-9.

Resultat:

Trevor Smith besegrade Chris Camozzi via enhälligt domslut (30-27, 30-26, 30-26).

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
 • Sepenoob
  28 May 2017 at 07:02

  Fight of the night!!!!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...