UFC-svensken Amir “The Prince” Albazi klar för sin nästa match!

✔ Obesegrad i UFC och har redan topplacering!

Det står nu klart att den svenska talangen Amir “The Prince” Albazi är klar för sin nästa UFC-match!

Albazi kommer i sin tredje match i den världsledande organisationen att ryka ihop med “The Jamaican Sensation” Ode Osbourne den 17 juli. Varken plats eller arena har ännu blivit fastställt. Nyheterna rapporterades först av MMA Junkie.

Albazi befinner sig just nu på femtondeplats i UFC:s officiella ranking och är ett av de hetaste namnen i flugviktsklassen. Han gjorde sin UFC-debut i fjol när han ströp ut Malcolm Gordon i första ronden. Han följde sedan upp med en domslutsvinst över Zhalgas Zhumagulov under UFC 257: Poirier vs McGregor 2 i början av året.

Med en vinst över Osbourne kan Albazi säkra sin plats i divisionens toppskikt och fortsätta klättra mot toppen under året.


RELATERAT


UFC: Amir Albazi vs Ode Osbourne

Amir Albazi är baserad i England och tränar på London Shootfighters i landets huvudstad. Med ett samlat matchfacit på 14-1 och massor av momentum så ser han ljust på framtiden i UFC.

 – Jag vill ta bältet och hålla bältet längst – that’s it! Jag har bara börjat, sade Albazi till MMAnytt i början av året. Det är så jag ser det. Jag visste att jag skulle vara i UFC, om jag ska vara helt ärlig. Det är nu det har börjat. Det är nu saker kommer hända!

Hans motståndare kommer från en imponerande knockout-vinst på bara 26 sekunder. Det var i februari i år som Osbourne återvände till vinstkolumnen med buller och brak, efter att ha förlorat sin UFC-debut mot Brian Kelleher i början av 2020.

“The Jamaican Sensation” har ett matchfacit på 9-3 och kommer att göra sin debut i flugviktsklassen.

Albazi vs Osbourne kommer att köras under en UFC Fight Night-gala där bland annat ex-mästaren Miesha Tate gör sin retur till buren. Så här ser matchkortet ut för närvarande:

 • Bantamvikt: Marion Reneau vs. Miesha Tate
 • Flugvikt: Amir Albazi vs. Ode Osbourne

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...