UFC-svensken siktar på spektakulärt avslut: “Jag vill få fansen att skrika!”

✔ Jack "The Joker" Hermansson är full av självförtroende: "Mitt mål är titeln"

UFC-svensken Jack Hermansson förbereder sig för ännu en toppmatch då han är inbokad att ta sig an Kelvin Gastelum den 18 juli.

Matchen kommer att ta vid på UFC Fight Island och markerar “The Joker” Hermanssons elfte match i oktagonen. Trots att Hermansson är rankad högre än Gastelum i mellanviktsklassen så är vore en vinst över honom en rejäl fjäder i hatten för UFC-svensken.

 – Jag skulle verkligen älska en spektakulär vinst för mitt mål är titeln, sade Hermansson. Det är vad jag vill ha, det är vad jag arbetar för varje dag. En spektakulär vinst skulle öppna folks ögon.

– Jag vill att fansen ska skrika att de vill se mig slåss, jag hoppas jag kan göra det. Jag kommer att skapa en situation där jag kan hitta ett avslut. Kelvin är svår att avsluta, men det vore imponerande om jag kunde få det gjort.


Relaterat:


Med ett matchfacit på 7-3 och imponerande insatser mot toppmotstånd som Ronaldo “Jacare” Souza så kan en övertygande vinst mot Gastelum mycket väl leda honom till den absoluta toppen.

Gastelum må ha två raka förluster men bjöd på en “Årets Match”-kandidat när han tog sig an mellanviktsmästaren Israel Adesanya i april 2019. I sin senaste match förlorade han ett mycket jämnt delat domslut mot Darren Till som likväl hade kunnat gå till Gastelum.

Hermansson kommer i sin tur att försöka återvända till vinstkolumnen efter en tuff TKO-förlust mot Jared Cannonier i september 2019. Han hade dessförinnan fyra raka vinster, varav tre var via avslut.

 

Vem tror du vinner mellan Hermansson och Gastelum?

 

Kategorier
Jack HermanssonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara