Tony Ferguson klar för ny match – Dana White avslöjar (nästan) motståndaren

✔ Ytterligare ett toppmöte i lättviktsklassen är på gång!

Topprankade Tony Ferguson fick sin rekordlånga vinstsvit förstörd av Justin Gaethje sist, men nu är han på väg tillbaka. Enligt UFC-chefen Dana White så är tredjerankade “El Cucuy” Ferguson redan inbokad och kommer med största sannolikhet att möta Dustin Poirier.

White avslöjade matchen under sin senaste presskonferens där han även tog tillfället i akt att håna sina konkurrenter med svidande ord.


Relaterat


UFC: Tony Ferguson vs. Dustin Poirier

Det var under UFC 249 i maj som Ferguson blev avslutad av Gaethje. Matchen var först tänkt att gå mellan Ferguson och lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov men en global pandemi kom emellan. Nu får “El Cucuy” istället se sig förbisedd då Khabib och Gaethje slåss om bältet den 24 oktober.

Poirier återvände i sin tur till vinstkolumnen i slutet av juni då han besegrade Dan Hooker i en stark Årets Match-kandidat. “The Diamond” har också insinuerat att han har en match på gång men att han inte vet om den blir av innan årets slut.

På sociala medier delar Poirier med sig av klippet där White pratar om matchen:

 

Vill du se Ferguson vs Poirier?

 

Kategorier
Dustin PoirierSenaste NyttTony Ferguson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara