UFC: Toppmatchen ställs in – på grund av hård knuff!

✔ Stephens: "Han kom lite för nära" ✔ Klose förd till sjukhuset ✔ Uppdatering: skadorna allvarligare än förväntat!

Helgens delade huvudmatch mellan Jeremy Stephens och Drakkar Klose har ställts in efter en incident som tog vid efter invägningarna.

Det hettade till mellan Stephens och Klose när de stod öga mot öga. UFC-veteranen Stephens, som är känd för sitt heta temperament, gav nämligen Klose en rejäl knuff när de kom varandra nära. Det fick fansen att tagga till extra inför mötet, men nu står det klart att händelsen ledde till att matchen ställs in!

På sociala medier skriver Klose om vad som hände efter knuffen:

 – Efter att jag knuffades av Jeremy vid UFC:s faceoffs så kände jag omedelbart hur min hand domnade och hur min nacke stelnade till. Sean Shelby (UFC:s matchmäklare, red. anm.) och UFC-personal skickade mig till [UFC Performance Institute] för att jobba med UFC:s personliga tränare i två timmar.

När Klose vaknade dagen efter så hade han huvudvärk och var illamående. Han fick medicin men mådde sämre och spydde. Han blev sedermera skickad till sjukhuset av UFC:s läkare och matchen ställdes in.

 – Förlåt till alla som var exalterade inför denna match, jag gjorde allt jag kunde för att stanna kvar (på matchkortet), men dessa saker är bortom min kontroll.

Se knuffen och läs hela uttalandet här nedan.HETAST JUST NU


UFC: Jeremy Stephens vs Drakkar Klose ställs in

“Lil’ Heathen” Stephens tog till Instagram för att förklara varför han knuffade Klose.

 – [Han] kom lite för nära [och hade] ett aggressivt beteende när han gick fram. Han vet att vi snart ska slåss. Jag har nolltolerans för den typen av respektlöshet.

Många poängterade dock ut att Klose hade händerna bakom ryggen när han gick fram.

Det är ett stort bakslag för matchkortet och båda fighters. Stephens har inte vunnit på fem matcher medan Klose också siktade på en retur till vinstkolumnen efter en tuff förlust i mars.

Uppdatering: Klose diagnostiserad med hjärnskakning

Det visade sig att de åkommor som Klose ådrog sig efter knuffen var värre än förväntat. Hans team delade med sig av läkarens utlåtande till ESPN där man kunde utläsa att Klose fått en hjärnskakning och en muskelsträckning i nacken.

Det är oklart om UFC kommer välja att boka in matchen på nytt.

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jeremy StephensSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...