UFC-tränaren: Kommentarerna om grooming kan ha lett till förlusten!

✔ VIDEO: Rose Namajunas partner svarar på anklagelserna om grooming ✔ "Rose var känslomässig i sin match"

Den forne UFC-fightern och tränaren Pat Barry har den senaste tiden blivit anklagad för att ha ägnat sig av grooming av den forne UFC-mästaren Rose Namajunas.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.05
David Lemieux - 8.50
Bet365

Barry är i ett förhållande med den 13 år yngre Namajunas, som i helgen förlorade sin UFC-titel i en vida kritiserad match mot Carla Esparza. En åldersskillnad på 13 år är inte nödvändigtvis ett problem, men UFC-mellanviktaren Sean Strickland har vid flera tillfällen utpekat Barry som ett sexuellt rovdjur eftersom han träffade Namajunas när hon var endast 14 år gammal. Han har bland annat kallat Barry för “MMA-världens Harvey Weinstein”.

Barry kommenterade de allvarliga anklagelserna när han gästade veckans The MMA Hour och påstod att allt var ett missförstånd. Han sade också att kommentarerna gjorde att Namajunas var känslomässig i den kritiserade titelmatchen och insinuerade att det kan ha påverkat resultatet.

 – Hela den här Sean Strickland-grejen är överallt, sade Pat Barry i ett samtal med MMA-reportern Ariel Helwani. För flera år sedan gjorde Rose (Namajunas) en intervju och sa, “Jag gick med Roufussport när jag var 14 år och sedan lämnade jag Roufussport i några år. Sedan återvände jag till Rufussport för att fortsätta min MMA-karriär, och det var då jag träffade min fästman Pat Barry.” När snubben skrev intervjun skrev han “Rose Namajunas gick med Roufussport när hon var 14 år gammal, där hon träffade sin fästman Pat Barry, när hon var 14 år gammal”.

– Det är där alla får det ifrån, en felaktig intervju, fortsatte Pat Barry. Det är där alla får allt det ifrån, eftersom någon bestämde sig för att skriva på det sättet. Det måste ha verkat trovärdigt och de bara körde på med det. Det är den typen av saker som gjorde att Rose var känslomässig i sin match mot Carla (Esparza).

Strickland kommenterade i sin tur Barrys kommentarer och sade sig vara självsäker på sina allvarliga anklagelser.

Han passade även på att kasta en känga mot UFC-tränaren Jim West. 44-åriga West är i ett förhållande med den 17 år yngre UFC-fightern Aspen Ladd. West och Ladds förhållande kom också att kritiseras, men inte på grund av deras åldersskillnad utan istället för hur han behandlade henne under en UFC-match.

 – Här är grejen killar, skrev Strickland. 99 procent av det jag säger brukar vara fel… Det här är inte en av dessa gånger… Rose Namajunas och Aspen Ladd, gilla mitt inlägg om ni behöver hjälp. Jag kommer att behandla Pat Berry och Jim West som de behandlar minderåriga: Utan samtycke! Men det kommer inte att ske bakom stängda dörrar LMAO!


RELATERAT


 

Vad tycker du om Pat Barry och hans kommentarer?

 

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.44
Ketlen Vieira - 2.87
Bethard

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bet365

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Rose NamajunasSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...