Blodbadet slutar med krossad näsa – varning för känsliga tittare!

✅ Ansiktet ommöblerat - efter galna kriget ✅ Stigande stjärnan vinner sjätte i rad

Den delade huvudmatchen på UFC-galan i Uruguay blev en riktigt blodig sådan.

Två riktigt tuffa och hårdhänta welterviktare i form av Vicente Luque och Mike Perry gjorde upp i buren. Det vi fick se var utan tvekan galans bästa fight – där bägge två verkligen gav allt de hade.

Matchen höll sig otroligt jämn från början till slut, då matchbilden i princip förblev densamma. Luque och Perry tog turades om att ge och ta stenhårda smällar rond efter rond i den underhållande matchen, som nästan bara utspelade sig ståendes.

Klockrena knät bröt näsan

I slutet av den tredje ronden fick Luque in ett klockrent knä, varefter Perry tog ner honom. Luque kopplade då en giljotin som såg ut att vara tight, men Perry härdade ut trots att blodet började forsa så pass att han nästan dränkte sig i sitt eget blod.

När den sista ronden kort senare var över kunde man se hur Perrys näsa hade blivit bruten av knät från Luque… Se bilden nedan (via Instagram):

View this post on Instagram

😳 @platinummikeperry

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Då domaren inte han se hur krossad näsan var innan matchtiden var slut så avgjordes resultatet av poängdomarna – som var oeniga. Två domare hade Luque som segrare och han vann därmed via delat domslut.

Vill möta “Wonderboy”

Luque (17-6-1 MMA, 10-2 UFC) har nu vunnit hela sex matcher i rad. Efter vinsten konstaterade han att han nu är redo för topprankat motstånd – och föreslog en match mot den tidigare titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thompson.

Perry (13-5 MMA, 6-5 UFC) har å andra sidan varvat vinster med förluster i sina senaste matcher.

Kolla in statistiken från matchen och se officiellt resultat nedan!

Vad tyckte ni om den delade huvudmatchen på UFC Uruguay? Håller ni med om att Vicente Luque vann, förtjänade Mike Perry segern – eller hade det helt enkelt kunnat gå hur som helst? Kommentera!

Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara