UFC Vegas 36: Derek Brunson avslutar Darren Till i huvudmatchen!

✔ Darren Till har endast en vinst under sina fem senaste matcher!

Derek Brunson utökar sin vinstsvit till fem raka då han avslutar Darren Till under helgens UFC Vegas 36!

De två topprankade mellanviktarna möttes i huvudmatchen i en viktig match för divisionen. Den engelska stjärnan Till såg bra ut från start då han visade snabba händer som tidigt hittade hem. Brunson anpassade sig dock snabbt och såg till att ta matchen till mattan där han har ett övertag.

Väl på mattan kunde Brunson dominera Till som inte såg ut att ha ett svar på Brunsons attacker. Brunson landade flera hårda slag som bland annat lämnade Till med en rejäl blåtira. Matchen fortsatte i samma stil där Till hade övertaget på fötterna medan Brunson kunde dominera på mattan.

I tredje ronden såg Till ut att skada Brunson, vilket fick amerikanen att attackera med en nedtagning som han säkrade efter ett kort ögonblick. Väl där överöste han Till med slag tills engelsmannen gav upp sin rygg. Brunson säkrade därefter en rear-naked choke som fick Till att klappa halvvägs in i tredje ronden.

“The Gorilla” Till har nu två raka förluster efter att ha förlorat ett domslut mot ex-mästaren Robert Whittaker i juli 2020. Han har endast en vinst under sina fem senaste matcher, ett delat domslut mot Kelvin Gastelum.


MISSA INTE: Paddy Pimblett imponerar med avslut i efterlängtad UFC-debut!UFC: Derek Brunson avslutar Darren Till – Höjdpunkter

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Darren TillDerek BrunsonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...