UFC-veteranen testar positivt för coronavirus – hela familjen sjuka

✔ Tappade både lukt- och smaksinnet ✔ "Kände inte skillnad mellan curry och saffran..."

Coronapandemin fortsätter att spridas över världen och ingen verkar gå säker. Nu har den före detta UFC-fightern Erick Silva, tillsammans med hela hans familj, testat positivt för smittan.

I en intervju med Combate berättar UFC-veteranen att hela familjen är satt i karantän i deras hem i Rio de Janeiro. Varken Silva eller någon av hans anhöriga ska befinna sig i ett kritiskt tillstånd.

– Vi är alla okej. Våra största bekymmer just nu är oron och bristen på information. Vi följer läkarens rekommendationer och håller oss isolerade i två veckor i väntan på att det ska gå över, säger han.

 

 

 

 

UFC-veteranen Erick Silva är tillsammans med familjen isolerade i deras hus i Rio de Janeiro. Foto: Privat arkiv.

Erick Silva: “Trodde inte att det var allvarligt”

Enligt Silva var det hans fem månader gamla son som smittades först, och därefter följde hela familjen. Vidare berättar han hur de först trodde att det var någon typ av allergi, men att de senare tappade både lukt- och smaksinnet.

– Det började med min fru som hade feberfrossa och huvudvärk. Vi trodde först att det inte var allvarligt, men sedan kunde hon inte längre känna någon lukt eller smak, säger han och fortsätter:

– Efter det hände samma sak med mig och min svärmor och tillslut var hela familjen smittad. Jag gillar att laga mat men när jag inte längre kunde känna skillnaden mellan curry och saffran blev jag orolig, berättar Silva.

Erick Silva tillhör numera MMA-organisationen Bellator. I sina två senaste matcher har det blivit förlust på enhälligt domslut – mot både Yaroslav Amosov och Paul Daley.

Den brasilianske 35-åringen får med tanke på omständigheterna vänta på nästa chans att kamma hem första segern i Bellator. Brasilien har i dagsläget rapporterat över 10.000 smittade personer och drygt 400 dödsfall.

Kategorier
Senaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...