UFC-veteranen tycker att Tommy Fury måste göra sig förtjänt av Jake Paul-matchen!

✔ "Ville inte dyka upp för mötet med Jake på grund av stressen" ✔ Vad behöver Tommy göra för att få matchen ombokad?

Den forna UFC-stjärnan, numera YouTuber och analytiker, Chael Sonnen anser att Tommy Fury behöver göra sig förtjänt av en boxningsmatch mot Jake Paul. Detta efter att den yngre Fury-brodern dragit sig ur deras inbokade möte i december till följd av en skada.

Ex-mästaren i UFC:s welterviktsklass, Tyron Woodley, klev in som ersättning för Tommy efter avhoppet. Jake kom att tokknocka Woodley i matchens sjätte rond, och är fortsatt obesegrad i ringen. Kändisboxaren har dessutom lyckats knocka alla sina tidigare motståndare.

Sedan Jakes seger i december har Tommy begärt att matchen mellan dem bokas om, ifall Jake är seriös med boxningen – men Sonnen anser att Tommy först måste bevisa att han hör hemma i ringen med Jake.

– En match som skulle fungera är Tommy mot Woodley, sade Sonnen. Om Tommy kan visa att han kan hantera [Woodley], så har han rätt att möta Jake efteråt. Problemet med det är dock att Tommy inte kan besegra Tyron Woodley.

– Tommy skulle inte besegra [Woodley]. Tommy ville inte dyka upp för mötet med Jake på grund av stressen som det medförde, men det skulle vara ännu mer stressfullt att fajta en kille som Jake har besegrat två gånger. Och det skulle han definitivt inte dyka upp för, lita på mig!

Jake säger sig själv vilja ta ett längre avbrott från sporten, men hoppas på att återvända för ännu en boxningsmatch i den senare halvan av 2022. En möjlig motståndare blir då boxaren Julio César Chávez Jr, som ett tag tillbaka besegrades av mellanviktslegendaren Anderson Silva.

I dagsläget verkar kändisboxaren inte vara särskilt intresserad av en match mot Tommy, men det innebär inte att matchen inte kan bli av senare i år!

Vem tycker du att Jake Paul borde möta härnäst?

 


HETAST JUST NU


Missa inte:UFC Vegas 46: Kattar vs. Chikadze – Matchkort, Svenska Tider, Stream & Info 


Speltips inför UFC Vegas 46: Kattar vs Chikadze

I helgen är det äntligen dags för UFC att återvända då de på nytt intar UFC Apex i Las Vegas!

I huvudmatchen får vi se de lovande talangerna Calvin Kattar och Giga Chikadze ryka ihop. Det är Kattars första match sedan hans tuffa förlust mot den forna UFC-mästaren Max Holloway.

Kattar hade dessförinnan två imponerande vinster mot UFC-veteranen Jeremy Stephens och Dan Ige. Chikadze har i sin tur en vinstsvit på nio raka och tre raka avslut mot bland annat Cub Swanson och Edson Barboza.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första UFC-gala. Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatchen och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...