UFC-veteranen om Logan Paul: “Bröt nästan hans käke” – i sparring!

✔ Avslöjar vad som hände under sparringen: "De bjöd aldrig tillbaka mig igen" ✔ Siktar på supermatcher mot Paul-bröderna efter att ha fått sparken av UFC!

Sam Alvey (33-18 MMA, 1o-13 UFC) säger sig vilja möta antingen Jake Paul (5-0 boxning) eller Logan Paul nu när hans tid i UFC är över.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

“Smile’n” Alvey hade inte vunnit en match sedan 2018 när han tog sig an Michal Oleksiejczuk på UFC Vegas 59. Det blev ingen större framgång i matchen för den ärrade veteranen, som avslutades via TKO i den första ronden och därefter fick gå skilda vägar med UFC. Med förlusten slog Alvey legendaren B.J. Penns rekord för flest matcher utan vinst i organisationen, med sina åtta förluster och ett oavgjort domslut.

Trots ett svårt nederlag på UFC Vegas 59 och en bruten käke var Alvey dock optimistiskt inställd till sin framtid inom kampsportsvärlden. På ett nytt avsnitt av The MMA Hour avslöjade han att han planerar att fortsätta tävla så länge han bara kan och att han redan har en motståndare i åtanke för när han väl har återhämtat sig från skadorna som han ådrog sig på helgens gala.

– Alla MMA-fighters vill möta (Jake), men det är först nu som det är rimligt (för mig att göra det), sade Alvey på The MMA Hour. Alla vill göra det. Jag gillar att skämta om att jag inte har vunnit på ett tag, vilket är exakt den typen av motståndare som han föredrar att möta. Jag är av samma storlek som honom, vilket hade varit lite annorlunda – han har en tendens att slåss mot folk som är mindre än honom, så det får bli ett undantag.

– Men jag är den första personen som han hade mött som kan knocka folk. Jag har alltid varit en striker och hade även varit hans första (motståndare) som inte är en brottare. Jag är inte riktigt en boxare. Jag har aldrig boxats (förut). Men jag har kickboxats och är  7-1 i professionell kickboxning. Så jag är en striker. Han kanske kan tänka sig att möta mig härnäst. Jag tycker att det är rimligt. Det finns en chans! Vi har hört av oss och får se vad som händer.

Det hade inte varit första gången som Alvey ställs mot bröderna Paul i ringen. Några år tillbaka, innan YouTube-stjärnorna gick sina uppmärksammade matcher, hjälpte Alvey dem att vässa boxningsfärdigheterna. Enligt Alvey själv gick träningspassen inte särskilt bra för Logan och Jake ville senare inte sparra.

– (Jake) var en skitstövel. Det var han. Jag är “Smile’n” Sam så jag borde inte säga sånt, men han var en skitstövel. Logan verkade okej. Jag bröt nästan hans käke under ett sparringspass. Jag försökte så gott jag kunde att ta det lugnt och bara vara en träningspartner åt honom, men han tog bara emot slag hela tiden. Vid ett tillfälle föll han tillbaka och (jag sa), “Förlåt! Förlåt! Förlåt!”. Men jag var även tänkt att sparra med hans bror Jake. Jake ville inte göra det efter (att jag skadade Logan Paul). Jag sa åt honom att, “Jake, jag tar det lugnt och låter dig göra som du vill”. Men Jake ville inte sparra den gången. Och de bjöd aldrig tillbaka mig igen.

Nu säger sig Alvey vara villig att antingen möta Jake i boxningsringen eller ta sig an Logan i WWE. Fribrottning har länge varit en dröm för MMA-veteranen och nu när han inte längre är under kontrakt med UFC är han fri att utforska andra alternativ.

Vill du se Sam Alvey vs. Logan Paul eller Jake Paul?

 


HETAST JUST NU


 

 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulLogan PaulSenaste Nytt

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...