Sean Strickland: “Skulle älska att döda någon i ringen – Hade gjort mig väldigt lycklig”

✔ Strickland avancerar till fem raka - Kan Hermansson stå näst för helgens stora vinnare?

Sean Strickland tog i helgen hem karriärens största vinst då han besegrade Uriah Hall via enhälligt domslut under UFC Vegas 33.

Mellanviktsmötet agerade huvudmatch och var Stricklands första sedan han gjorde sin UFC-debut i mars 2014. Det blev också en våldsam uppvisning signerad Strickland då han landade 186 betydande slag, ett rekord i UFC:s mellanviktshistoria.

Strickland avancerar därmed till fem raka och kommer med största sannolikhet äntra divisionens topp 10 när UFC:s officiella ranking uppdateras.

I takt med att Strickland fortsätter rada upp vinster får han också chansen att dela med sig av sin färgstarka personlighet. Under segerintervjun sade Strickland bland annat att han antagligen varit knarklangare om han inte blivit UFC-fighter.

Under presskonferensen fortsatte Strickland att bjuda på sig själv, även om hans utspel kanske inte faller alla i smaken.

 — Om du gillar att fucking skada människor, då är du i rätt sport, sade Strickland. Jag skulle älska att döda någon i ringen. Inget annat. Det hade gjort mig väldigt lycklig. Jag skulle äga den skiten också. Jag vet inte om jag skulle göras ansvarig.

— Jag kanske måste säga förlåt när polisen kommer, men jag skulle äga den där skiten. Äga den. Var en psykopat, det är sjukt kul!

 HETAST JUST NU


“Jag är antagligen den sista UFC vill ha som mästare”

Trots att Strickland börjar klättra mot toppen av rankingen så gör han det klart att han inte tävlar för att vinna varken titlar eller berömmelse. Han gör det för att han älskar att slåss och får betalt för det.

 — Jag kommer att slåss mot någon ny om några månader, fortsatte Strickland. Jag kanske vinner, jag kan också bli knockad. Jag gillar bara att slåss. Jag gillar att tjäna pengar.

Han skulle inte ha något emot att vinna titeln, men han tror inte att UFC hade varit glada över att ha honom som mästare.

 —Jag är förmodligen den sista personen som [UFC] vill ha som mästare, sade Strickland. Jag skulle aldrig kunna njuta av berömmelse för det är fejk. Allt är fucking fejk.

Det återstår nu att se vem som blir nästa motståndare för Strickland. Många av divisionens toppnamn är uppbokade men den svenska UFC-fightern Jack Hermansson står utan motståndare, hade det kunnat bli en match för de båda mellanviktarna i slutet av året?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...