Sean Strickland: “Skulle älska att döda någon i ringen – Hade gjort mig väldigt lycklig”

✔ Strickland avancerar till fem raka - Kan Hermansson stå näst för helgens stora vinnare?

Sean Strickland tog i helgen hem karriärens största vinst då han besegrade Uriah Hall via enhälligt domslut under UFC Vegas 33.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bet365

Mellanviktsmötet agerade huvudmatch och var Stricklands första sedan han gjorde sin UFC-debut i mars 2014. Det blev också en våldsam uppvisning signerad Strickland då han landade 186 betydande slag, ett rekord i UFC:s mellanviktshistoria.

Strickland avancerar därmed till fem raka och kommer med största sannolikhet äntra divisionens topp 10 när UFC:s officiella ranking uppdateras.

I takt med att Strickland fortsätter rada upp vinster får han också chansen att dela med sig av sin färgstarka personlighet. Under segerintervjun sade Strickland bland annat att han antagligen varit knarklangare om han inte blivit UFC-fighter.

Under presskonferensen fortsatte Strickland att bjuda på sig själv, även om hans utspel kanske inte faller alla i smaken.

 — Om du gillar att fucking skada människor, då är du i rätt sport, sade Strickland. Jag skulle älska att döda någon i ringen. Inget annat. Det hade gjort mig väldigt lycklig. Jag skulle äga den skiten också. Jag vet inte om jag skulle göras ansvarig.

— Jag kanske måste säga förlåt när polisen kommer, men jag skulle äga den där skiten. Äga den. Var en psykopat, det är sjukt kul!

 HETAST JUST NU


“Jag är antagligen den sista UFC vill ha som mästare”

Trots att Strickland börjar klättra mot toppen av rankingen så gör han det klart att han inte tävlar för att vinna varken titlar eller berömmelse. Han gör det för att han älskar att slåss och får betalt för det.

 — Jag kommer att slåss mot någon ny om några månader, fortsatte Strickland. Jag kanske vinner, jag kan också bli knockad. Jag gillar bara att slåss. Jag gillar att tjäna pengar.

Han skulle inte ha något emot att vinna titeln, men han tror inte att UFC hade varit glada över att ha honom som mästare.

 —Jag är förmodligen den sista personen som [UFC] vill ha som mästare, sade Strickland. Jag skulle aldrig kunna njuta av berömmelse för det är fejk. Allt är fucking fejk.

Det återstår nu att se vem som blir nästa motståndare för Strickland. Många av divisionens toppnamn är uppbokade men den svenska UFC-fightern Jack Hermansson står utan motståndare, hade det kunnat bli en match för de båda mellanviktarna i slutet av året?

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bet365

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 276Israel Adesanya vs Jared Cannonier


Söndag | 00:00 | UFC
1.22 - 4.50
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...