UFC 261: Kamaru Usman knockar Jorge Masvidal MEDVETSLÖS!

✔ KOLLA AVSLUTET HÄR! ✔ "The Nigerian Nightmare" blir första man att knocka Masvidal i UFC

Welterviktsmästaren Kamaru Usman har försvarat sin titel ytterligare en gång mot Jorge Masvidal, denna gång via brutal KO i andra ronden!

Usman fortsätter därmed sin obesegrade vinstsvit i UFC och blir andra man att avsluta Masvidal i hans professionella MMA-karriär på totalt femtio matcher. Första gången var i juni 2008 och utanför UFC.

“The Nigerian Nightmare” har nu totalt arton raka vinster, varav fjorton har kommit i den världsledande MMA-organisationen. Många börjar nu prata om Usman som en av historiens bästa welterviktare och jämför honom med namn som Georges St-Pierre.

Se några av höjdpunkterna från matchen här nedan!MISSA INTE


Vad står näst för Kamaru Usman och Jorge Masvidal?

Medan Usman försvarar sin titel så faller “Gamebred” Masvidal till två raka förluster. Han förlorade ett enhälligt domslut mot Usman i juli 2020 och har nu inte vunnit sedan november 2019 då han besegrade Nate Diaz.

Det kan dröja innan vi får se Usman tillbaka i buren. Han försvarade sin titel mot Gilbert Burns den 13 februari och avslutade nu Masvidal. Det är den kortaste tiden mellan två matcher i hans professionella karriär. Med största sannolikhet kommer han att ta en tids paus innan han återvänder för att försvara titeln på nytt.

UFC-chefen Dana White har redan sagt att förstarankade Colby Covington står på tur för Usman. Med tanke på hur deras första match slutade så kommer det säkerligen att vara massor av hajp inför den titelmatchen!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jorge MasvidalKamaru UsmanNyheterSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...