UFCs Hall of Fame Matt Hughes är mer än sugen på att återvända till buren

Medan Vitor Belfort förbereder sig inför sin sista UFC-match så säger nu 43-åriga Matt Hughes att han vill återvända till buren

Matt Hughes var länge ett av de absoluta toppnamnen i UFC och höll bland annat i welterviktsbältet vid två tillfällen. Han har vinster över några av sportens legender men efter två raka förluster i 2010-2011 mot B.J. Penn och Josh Koscheck så bestämde han sig för att lägga handskarna på hyllan, det var iallafall vad fansen trodde.

I en intervju med MMA-journalisten Ariel Helwani berättade 43-åriga Hughes att han blev intalad att pensionera sig och att han egentligen inte ville det. Enligt Hughes så stod hans fru för övertalningen och UFCs Dana White var också en stor och bidragande faktor till hans beslut.

Han känner fortfarande att han har vad som krävs för att kämpa i buren och berättade för Helwani att han skulle älska att göra en comeback och att det nödvändigtvis inte behöver vara i UFC:

I would love to comeback, I didn’t even want to retire in the first place. Dana (White) thought it was the best thing for me and so did my stinking wife.

Hughes är inte den enda pensionerade fightern som överväger en comeback. Nyligen har det varit prat om att Chuck Liddell också kan tänka sig att återvända till buren.

 

Skulle du vilja se Hughes tillbaka i buren?

 

 

Kategorier
Matt HughesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...