UFN 123: Carmouche vs. Davis + Ytterligare fyra matcher officiella

UFC har nu bekräftat fem nya matcher inför UFC Fight Night 123 som går av stapeln den 9 december i Fresno, USA.

UFC har utannonserat fem nya matcher inför UFC Fight Night 123 som går av stapeln den 9 december. Under galan kommer blad annat Liz Carmouche att ryka ihop med Alexis Davis i en intressant flugviktsmatch.

Båda har vinster i bagaget

Carmouche har inte tävlat sedan UFC 205 då hon tog hem ett delat domslut över Katlyn Chookagian. Hon har just nu två raka vinster efter att även ha tagit hem ett domslut över Lauren Murphy i april 2015.

Davis har i sin tur en vinst i bagaget då hon vann ett domslut över Cindy Dandois i april 2017. Davis har gått en match per år sedan hon utmanade Ronda Rousey om bältet och förlorade via KO i juli 2014.

De andra fyra matcherna är:

  • Lättvikt:  Scott Holtzman (10-2) vs. Darrell Horcher(13-2)
  • Mellanvikt: Antonio Braga Neto (9-2) vs. Trevin Giles (10-0)
  • Flugvikt: Alex Perez (18-4) vs. Carls John de Tomas (8-1)
  • Mellanvikt: Eryk Anders (9-0) vs. John Phillips (21-6)

Det är ännu inte klart vilka som kommer att delta i kvällens huvudmatch men det går rykten om att topprankade Cub Swanson kommer att ta sig an obesegrade Brian Ortega.

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 123

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara