Foto: Mazda Cavian

Uppdaterat matchkort för UFC on FOX 28 i Orlando

UFC on FOX 28 i Orlando fortsätter fyllas på - Sara McMann och Rani Yahya deltar.

UFC on FOX 28 i Orlando den 24:e februari blev av med ett stort dragplåster när före detta titelutmanaren Yoel Romero ersatte den skadade mästaren Robert Whittaker mot topprankade Luke Rockhold. Gymnasieläraren Marion Reneau40, som ersatte Yana Kunitskaya får nu istället möta Sara McMann, 37.

McMann kom till matchen mot Ketlen Vieira med tre vinster i ryggen. Vieira var dock inte intresserad av att bli ytterligare en vinst på McManns record – och avslutade den olympiska brottaren i andra ronden. Hon möter nu Reneau som är obesegrad i sina tre senaste matcher, med två vinster och en oavgjord. Hon tävlade senast mot Talita Bernardo och vann via TKO i slutet av tredje ronden.

Rani Yahya möter Russel Doane – Ilir Latifi möter Ovince Saint Preux

Nummer 5-rankade Ovince Saint Preux (vänster) och nummer 9-rankade Ilir Latifi (höger) möts i en lätt tungviktsdrabbning på UFC on FOX 28. Foto: Christopher Hanewinckel/Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Rani Yahya var inplanerad att möta Aljamain Sterling men var tvungen att dra sig ur på grund av skada. Han möter nu istället Hawaii-sonen Russel Doane. Doane har endast en vinst på sina senaste fem matcher och har förlorat mot namn som Pedro Munhoz och Mirsad Bektic. Yahya vann sin senaste match mot Enrique Briones via enhälligt domslut och tog sig tillbaka till vinstkolumnen efter en förlust mot Joe Soto. Innan förlusten mot Soto hade Yahya fyra raka vinster.

Som MMAnytt tidigare rapporterat har svenske Ilir Latifis match mot Ovince Saint Preux flyttats till UFC on FOX 28 på grund av Latifis skada.

Uppdaterat matchkort för UFC on FOX 28

  • Stråvikt: #2 Jessica Andrade vs. #5 Tecia Torres
  • Weltervikt: Ben Saunders vs. Alan Jouban
  • Lätt tungvikt: #5 Ovince Saint Preux vs. #9 Ilir Latifi
  • Lättvikt: Gilbert Burns vs. Olivier Aubin-Mercier
  • Weltervikt: Mike Perry vs. Alex Griffin
  • Bantamvikt: Renan Barao vs. Brian Kelleher
  • Lätt tungvikt: Marcin Prachnio vs. Sam Alvey
  • Bantamvikt: #8 Sara McMann vs. #10 Marion Reneau
  • Lätt tungvikt: Gadzhimurad Antigulov vs. Aleksandar Rakic

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC on FOX 28

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]