Uppgifter: Antonina Shevchenko klar för ny match i UFC!

✅ Systern till UFCs flugviktsmästarinna är nu, enligt uppgifter, klar för match mot en härdad veteran

Den obesegrade flugviktaren Antonina Shevchenko (7-0) har utan tvekan visat att hon har nog med talang för att ta sig till toppen, likt sin yngre syster, flugviktsmästarinnan Valentina Shevchenko. Systrarna kommer aldrig att mötas i match, men den förstnämnda ser ut att ha fått sin nästa kamp bokad. MMA-journalisten Marcel Dorff meddelar att den äldre Shevchenko-systern nu bokats för ett möte med veteranen Roxanne Modafferi (22-15) på UFC on ESPN+ 7 i Sankt Petersburg den 20:e april. UFC har ännu inte bekräftat matchningen.

RELATERAT:

Modafferi har tävlat sedan 2003 och har varit med i The Ultimate Fighter två gånger, men har aldrig kommit längre än semifinal. Under sin långa karriär har hon besegrat fighters som Vanessa Porto, Marloes Coenen och Tara LaRosa. Efter att ha tagit sig till semifinal i TUF 27 fick hon dock möjligheten att ersätta Sijara Eubanks som missat vikten, och mötte Nicco Montaño om titeln. Efter fem ronder stod Modafferi som förlorare via domslut. Hon följde upp med en seger över Barb Honchak, men förlorade sedan mot ovannämnda Eubanks.

Shevchenko har en bakgrund i kickboxning, där hon briljerat och vunnit flera titlar. Hon radade upp sex raka segrar, inklusive en TKO-vinst över Jaymee Nievara i DWTNCS innan hon fick UFC-kontrakt. Hon ställdes mot sydkoreanskan Ji Yeon Kim på finalen av TUF 28, och vann debuten på enhälligt domslut.

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara