Uppgifter: Conor McGregor vs Dustin Poirier 3 på gång!

✔ Kommer lättviktsbältet att stå på spel?!

UFC försöker sätta ihop en tredje match mellan den före detta dubbelmästaren Conor McGregor och världsettan Dustin Poirier.

De båda lättviktarna möttes först i september 2014 och då plockade McGregor hem vinsten via TKO på under två minuter. Returmatchen gick av stapeln under UFC 257 i förra månaden och slutade med en TKO-vinst för “The Diamond” Poirier.

Sedan dess har det spekulerats om vad som väntar de båda herrarna. Poirier har redan utropat sig själv som divisionens okrönta mästare, men rent formellt så innehar Khabib Nurmagomedov forfarande lättviktstiteln. Detta trots att han pensionerade sig i oktober 2020.

Enligt ESPN-journalisten Ariel Helwani så siktar nu UFC på att matcha Poirier och McGregor på nytt. Det tilltänkta mötet planeras att ta vid i maj men det är ännu oklart om någon titel kommer att stå på spel.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by MMAnytt.se (@mmanytt)


MISSA INTE: 


UFC: Conor McGregor vs Dustin Poirier 3

“The Notorious” McGregor har inte haft en vinstsvit inom MMA sedan 2016. Han har förlorat två av sina tre senaste matcher men fortsätter att vara sportens absoluta stjärna.

Poirier har i sin tur fortsatt att gå från klarhet till klarhet och innehar nu två raka vinster och förstaplatsen i lättviktsklassen. Sedan 2017 har Poirier gått nio matcher och endast förlorat mot Khabib.

Många tycker att Poirier förtjänar att gå en titelmatch härnäst, men konsensus råder kring att McGregor inte förtjänar detsamma. Istället pekar de flesta mot Brasiliens Charles Oliveira som innehar åtta raka vinster. Ett annat namn på radarn är den forne Bellator-mästaren Michael Chandler som nyligen gjorde sin UFC-debut med pompa och ståt. 

Poirier har dock själv skjutit ned planerna på att möta Chandler och säger att det är Oliveira som förtjänar nästa titelchans. “The Diamond” har även gått så långt som att säga att Oliveira vs Chandler kan slåss om bältet medan han tar ett steg tillbaka.

En trilogimatch mot McGregor intresserar dock Poirier och nu verkar det som att det kan komma att bli inbokat!

 

Vill du se McGregor vs Poirier 3?

 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...