Uppgifter: Då vill UFC boka Khabib vs. McGregor

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Conor McGregor nära comeback till UFC ✅ Då väntas superfighten bli av

Conor McGregor har fått sin dom och då han, tack vare en överenskommelse med rätten, lyckades komma lindrigt undan efter bussattacken – så finns det nu bara en fråga som alla MMA-fans grubblar över.


LÄS MER: JUST NU: Conor McGregor får sin (lindriga) dom – efter bussattacken

LÄS OCKSÅ: Conor McGregors uttalande – efter lindriga domen: ”Är tacksam”


När kan vi förvänta oss att se den efterlängtade superfighten mot Khabib Nurmagomedov?

Att Nurmagomedov vs. McGregor är matchen som alla parter – inklusive UFC – vill boka härnäst är ingen hemlighet och många tror att megafighten kommer bli rekordstor. Och ska man tro på toppjournalisten Ariel Helwani från ESPN så är det troligaste att titelmatchen bokas som huvudattraktion för UFC 229, som äger rum i Las Vegas den sjätte oktober.

Enligt Helwani är den sjätte oktober datumet som UFC har å åtanke i första hand, men om de inte lyckas nå en ny deal med McGregors team i tid så kan annars UFC 232 den 29 december i samma stad bli aktuell.

Nurmagomedovs team gick nyligen ut med ett uttalande där de uttryckte intresse för att mötas på UFC 230 den tredje november i New York City – men detta är inte aktuellt i nuläget enligt Helwanis uppgifter.


RELATERAT: Khabib reagerar på Conor McGregors lindriga dom


McGregor var tidigare UFC-mästare i både fjädervikt och lättvikt, men förlorade så småningom bägge titlarna på grund av inaktivitet. Nurmagomedov är nu den regerande mästaren i lättvikt, efter att ha vunnit det vakanta bältet på UFC 223 i april tidigare i år.


LÄS MER: Managern: ”Conor McGregor vill gå match innan årets slut”


Vem har ni som vinnare – Khabib Nurmagomedov eller Conor McGregor?

Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara