Uppgifter: Floyd Mayweather möter YouTube-kändisen Logan Paul härnäst!

✔ Matchen ryktas ta vid redan i år!

Den obesegrade boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr ryktas vara på gång med sin nästa match och det är ingen mindre än YouTube-kändisen Logan Paul.

Hur osannolikt det än låter så kommer nu uppgifter från flera håll men allt började med en Tweet från Keemstar, en annan känd YouTube:are.


Relaterat

Floyd “Money Mayweather vs Logan Paul?

Några källor hävdar att ett kontrakt redan är påskrivet av Mayweather medan TMZ hävdar att ett erbjudande endast ligger på bordet. Skulle de komma överens om att mötas i ringen så kommer matchen att vara en uppvisningsmatch med specialregler.

43-åriga Mayweather pensionerade sig med ett obesegrat matchfacit på 50-0 och mötte Conor McGregor i sin sista match. Han klev in i ringen i slutet av 2018 då han besegrade kickboxaren Tenshin Nasukawa i en uppvisningsmatch. Han sade efteråt att han fortfarande är pensionerad och att han endast gjorde det för sina fans.

Nu verkar det som att han på nytt kommer att glädja sina fans med ytterligare en match. Frågan är dock om Logan kommer ha någon chans mot boxningsikonen.

Trots att han har viss bakgrund inom kampsport så har Logan mest sysslat med brottning. I augusti kom han dock att ta sig an YouTube:aren KSI i en amatörmatch som slutade oavgjort. Matchen kom dock att bli en succé beträffande tittarantal och biljettförsäljning.

November 2019 kom KSI och Paul att göra sin professionella boxnings-debuter då de möttes på nytt. KSI kom att vinna matchen via delat domslut vilket betyder att Paul just nu har ett professionellt matchfacit på 0-1.

 

Vill du se Floyd Mayweather möta Logan Paul?

 

Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...