Teixeira ville egentligen vara kvar på UFC on FOX 20 och möta någon annan istället. UFC valde dock att omboka toppmötet istället. Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Uppgifter: Glover Teixeira möter Jared Cannonier på UFC 208, Manuwamatchen inställd

Jared Cannonier verkar inte behöva vänta särskilt länge på sin nästa motståndare. Efter matchen i helgen ryktas talangen ta ett rejält kliv upp i motstånd.

MMAfighting rapporterar att UFC siktar på att matcha ihop Glover Teixeira (25-5) med Jared Cannonier (9-1) till nästa New York-gala som kommer hållas den 11:e februari.

Cannonier tävlade så sent som i helgen på The Ultimate fighter 24 finalen där han tog ett enhälligt domslut över Ion Cutelaba. Det var amerikanens första match i lätt tungvikt i UFC där han vunnit två av tre matcher.

Teixeira kommer försöka studsa tillbaka från den första KO-förlusten i sin karriär mot Anthony Johnson på UFC 202. Innan den matchen hade brassen vunnit tre i rad.

Från början var det tänkt att Teixeira skulle ta sig an Jimi Manuwa den 21:e januari men UFC valde att ställa in den galan. Om MMAfightings uppgifter stämmer har de alltså valt att boka om Teixeira mot Cannonier. Vad som händer med Manuwa är ännu inte känt men det talas om att han ska tävla på galan i England den 18:e mars istället.

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Glover TeixeiraNyheterRyktenz-Senaste Nytt
2 Kommentarer
 • Holythe83
  8 december 2016 at 01:26

  Wow vilken step up det här blir för Cannonier. Detta kan bli en riktigt bra fight dock.

 • Val Venis
  8 december 2016 at 06:58

  Cannonier behöver ha all tur i världen för att lyckas överleva och vinna denna fight

 • Svara