Gökhan Saki sekunder efter segern i UFC-debuten mot Henrique Da Silva. Foto via YouTube/UFC ON FOX

Uppgifter: Gökhan Saki återvänder på UFC 226

✅Kickboxningslegenden återvänder på en av årets största MMA-galor ✅Återhämtat sig från skada - Låg inlagd på sjukhus

Tidigare i månaden kunde UFC-fightern och världsmästaren i kickboxning Gökhan Saki (1-1) göra det tydligt att något var på väg att hända karriärmässigt, troligtvis en ny match, nu verkar de planerna ha blivit något klarare. Den holländska MMA-sidan MMA DNA meddelade nyligen att Saki är inbokad för match på UFC 226, som äger rum den sjunde juli i Las Vegas, men att motståndaren ännu inte är fastställd.

Dessa uppgifterna har dock inte bekräftats av UFC eller Saki själva i dagsläget, men lätt tungviktaren hade hoppats på att återvända till UFC i mars eller april och kan mycket väl ha bestämt sig för att vänta på en större gala senare under året.

Saki kommer senast från ett möte med Luis Henrique på UFC Fight Night 117 i september 2017 i Japan, en match som även var hans UFC-debut. Förväntningarna var stora, och trots att Saki blev skakad av slag tog han sig tillbaka in i matchen och vann på knockout i den första ronden. Han var sedan inbokad för en match mot Khalil Roundtree Jr. UFC 219, men tvingades dra sig ur på grund av hälsoskäl, och låg inlagd på sjukhus.

Vem vill du se Saki möta i sin återkomst till UFC? 

Kategorier
Gökhan SakiSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]