Uppgifter: Jake Paul vs Tyron Woodley 2 genererar katastrofala tittarsiffror!

✔ Jorge Masvidal hånar YouTube-boxaren - skjuter ned planerna!

YouTube-boxaren Jake Paul kanske inte är det stora dragplåstret som han tror sig vara då det nu kommer uppgifter om hans senaste match mot forne UFC-mästaren Tyron Woodley.

Paul mötte “The Chosen One” Woodley i en returmatch efter att den inplanerade matchen mellan Paul och Tommy Fury blivit inställd. YouTube-boxaren har kommit att bli en snackis i kampsportsvärlden. Medan många ställer sig bakom honom är det också många som bara väntar på att se honom misslyckas i ringen.

Än så länge fortsätter dock Paul sitt segertåg med fem raka vinster, varav tre mot MMA-mästarna Woodley och Ben Askren. Men trots ett brutalt avslut i sin senaste match så lämnar säkerligen PPV-köpen mycket att önska för alla inblandade.

Enligt DAZN-skribenten Steven Muehlhausen genererade Paul vs Woodley 2 inte ens 65,000-köp på satellit och kabel. Dessa siffror kommer självklart att växa när streaming-siffrorna avslöjas, men är ändå en fingervisning som pekar på att matchen inte var den succé som många hoppats på.

Frågan är vad anledningen är till de låga siffrorna. Enligt Jake Paul genererade första matchen mot Woodley uppemot 1,5 miljoner PPV-köp, en siffra som dock blivit kraftigt ifrågasatt och sägs vara runt 500,000 PPV-köp.

Det är långt ifrån dåliga siffror men inte alls jämförbart med exempelvis Conor McGregor eller ens Jakes äldre bror Logan Paul som ska ha genererat en miljon PPV-köp när han mötte Floyd Mayweather tidigare i år.HETAST JUST NU


Jorge Masvidal hånar Jake Paul och de dåliga siffrorna

Efter vinsten mot Woodley har Paul bland annat utmanat UFC-stjärnorna Nate Diaz och Jorge Masvidal.

Masvidal fick ett konkret erbjudande från Paul men påstod att det var långt ifrån en summa han ens tänkte överväga. Den topprankade UFC-stjärnan tog till Twitter för att håna Paul när han fick reda på de preliminära siffrorna på 65,000 PPV-köp.

 – Bitch boy har inte råd med de stora killarna, skrev Masvidal. Jag vill aldrig mer höra mitt namn förknippas med fejkaren.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...