Uppgifter: Joe Rogan i problem med Spotify – anställda hotar med strejk!

✔ Flera krav ✔ Vill redigera The Joe Rogan Experience

UFC-kommentatorn och podcast-profilen Joe Rogan verkar redan ha fått problem med sin nya samarbetspartner Spotify.

I början av september påbörjades Rogans exklusiva och lukrativa kontrakt med streamingjätten. Det verkar dock som att alla på företaget inte är glada över sättet som Rogan vill sköta sin podcast på.

Digital Music News avslöjade nyligen att inflytelserika Spotify-anställda kommit med flera krav gällande The Joe Rogan Experience. Bland annat vill de ha möjligheten att redigera, avlägsna eller ta bort delar av intervjuer som de anser vara problematiska.

Man ska också ha krävt möjligheten att göra addera korrigeringar, varna för stötande innehåll och referera till fakta-baserade artiklar. Allt ska ske under de timslånga intervjuer som Rogan gör på sin plattform.

Några av kraven ska redan ha blivit godkända av Spotifys ledning. Skulle de andra ändringarna inte gå igenom så har de anställda hotat med att lämna företaget eller strejka. De hotar också med protester utanför Spotifys kontor på Manhattan om de inte får sina krav igenom.


Relaterat


Joe Rogan tänker fortsätta i samma stil – även på Spotify

The Joe Rogan Experience är en av världens mest kända podcasts och har gästats av många kändisar genom åren. Rogan och hans podcast har flera gånger haft med personer som anses vara kontroversiella och låtit dem dela sina tankar på ett oredigerat sätt.

När Rogan gick över till Spotify så kom flera avsnitt att saknas från hans bibliotek, bland annat hans intervju med kontroversiella konspirationsteoretikern och radioprogramvärden Alex Jones.

Enligt Rogan så kommer dock alla avsnitt att finnas tillgängliga tids nog och att han kommer fortsätta sin podcast i samma stil som tidigare.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Joe RoganJoe Rogan ExperienceSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...