Uppgifter: Jose Aldo möter med “The Great” på UFC 237

✅ Den forne fjäderviktsmästaren är redo för ett möte med en av divisionens hetaste talanger ✅ Australiensaren har hela sex raka segrar i UFC

UFC 237 ser ut att få fått en fjäderviktsmatch med råge tillagd. MMA-journalisterna Farah Hannoun och Jake Nichols har nyligen meddelat att den forne fjäderviktsmästaren Jose Aldo (28-4) nu bokats för ett möte med den glödheta australiensaren Alexander Volkanovski (19-1). Galan äger rum i Rio de Janeiro den elfte maj.

F.d mästare återvänder

Aldo var fjäderviktsmästare i UFC mellan 2011 till 2014 innan han blev knockad av Conor McGregor under UFC 194. Han återvände till vinstkolumnen i en returmatch mot Frankie Edgar, men blev sedan knockad två raka gånger av den numera regerande mästaren Max Holloway. Sedan de tuffa nederlagen har dock brassen återvänt i storform med två raka knockoutsegrar över Jeremy Stephens och Renato Moicano.

Australiensaren Volkanovski debuterade i UFC år 2016, och har under sin tid i organisationen hunnit med hela sex raka segrar. Utöver segrar mot etablerade fighters som Mizuto Hirota och Darren Elkins säkrade dessutom Volkanovski karriärens största seger i december förra året när han knockade den trefaldige titelutmanaren Chad Mendes.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara