Uppgifter: Lättviktsmästaren Khabib på väg tillbaka för stormatch i UFC!

✔ Före detta UFC-fightern avslöjar!

UFCs obesegrade lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov utannonserade sin pension i samband med sin senaste match – men kan nu vara på väg tillbaka!

Sedan pensionen har Khabib tydliggjort att han inte velat återvända till UFC för något annat än ett stormöte. Nu verkar det som att Khabibs önskan kan bli en verklighet, mot ingen annan än legendaren och ex-mästaren Georges St-Pierre.

Det var den före detta UFC-fightern och kommentator Kenny Florian som avslöjade att han talat med en person som har insikt i vad som försiggår bakom scenerna.

– Jag hörde några ganska galna nyheter över helgen, sade Florian under ett inslag av Anik & Florian Podcast.

– Jag kan inte säga exakt vart det kommer ifrån men det är från en välkänd coach som tydligen känner till en match mellan Khabib Nurmagomedov och en UFC-legendar, före detta tvåfaldig mästare; Georges St-Pierre. Det är en match som jag inte vet om den är bekräftad men det är en match som George [St-Pierre] förbereder sig för.


HETAST JUST NU 


UFC: Khabib Nurmagomedov vs Georges St-Pierre?

Sedan Khabib utannonserade sin pension från sporten i oktober 2020 har det spekulerats fritt om hans nästa steg. Han har bland annat köpt en MMA-organisation och varit delaktig i sin kusins framgångsrika UFC-debut.

UFC-chefen Dana White har jobbat hårt för att locka tillbaka “The Eagle” men de flesta försök har varit fruktlösa. Den enda motivationen sägs vara en supermatch mot just “GSP” och det skulle sannerligen bli kronan på verket!

Obesegrad i 29 matcher så skulle Khabib med ytterligare en vinst nå sin pappas dröm på 30 raka vinster. Å andra sidan riskerar han också att förlora. Kanadensaren “GSP” må vara äldre, men han har hållit sig i toppform och är fortfarande vida ansedd att vara en av historiens bästa fighters!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Khamzat vs. Li

Lördag | 00:00 | UFC
Khamzat via KO
2.50
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...