Uppgifter: Manuwa skadade sig första dagen i Brasilien

✅ Rör sig om en allvarlig senskada ✅ Manuwa "förbannad" efter den svidande skadan ✅ Kommer från två raka förluster

Huvudmatchen för UFC Fight Night 137 har nu ändrats helt och hållet. Först planerad som ett toppmöte mellan Glover Teixeira och Jimi Manuwa, drog den förstnämnde sig ur på grund av en skada och ersattes av landsmannen Thiago Santos. Det blev nyligen klart att Manuwa nu också skadat sig och har nu ersatts av Eryk Anders.

RELATERAT:

Enligt uppgifter från Ariel Helwani rör det sig om tragiskt ironiska omständigheter. Enligt Helwanis källor skedde skadan samma dag som Manuwa anlände till Brasilien – redan under första löprundan.

Manuwa lade ut följande meddelande på Twitter kort efter nyheten kom ut.

Två tuffa försluter i rad

Manuwa tog sig in i UFC 214 med två raka knockoutvinster i bagaget med blev knockad av Volkan Oezdemir lika snabbt som brutalt – endast 42 sekunder in i den första ronden. Därefter gick han match på UFC Fight Night 127 på hemmaplan i London och tog sig an polske Jan Blachowicz i en returmatch. Manuwa må ha vunnit “Fight of the Night”-bonusen, men förlorade matchen på enhälligt domslut.

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara