Uppgifter: Michael Chandler vs. Brent Primus 2 på gång

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Första mötet slutade i bisarr TKO-vinst för Primus ✅ Chandlers fot vek sig i matchens öppnande sekvenser ✅ Michael Chandler vs. Brent Primus 2 planerad till Bellator 210

“Iron” Michael Chandler har länge varit ett av Bellators främsta namn och tillika dess lättviktsmästare – tills otursnatten mot Brent Primus. Den obesegrade Primus kom till matchen med sju raka vinster, varav fem i första ronden.

Direkt i mötet mellan Chandler och Primus vek sig Chandlers fot, och han började snubbla runt i buren. Så fort Chandler fick fotfäste träffade han Primus med stenhårda slag som såg ut att skaka 33-åringen.

Efter två minuter och 22 sekunder hade dock domaren fått nog och avbröt matchen. Vad som följde gick viralt i MMA-världen, då en funktionär tog bort stolen från Chandler, utan dennes vetskap. När Chandler sedan försökte sätta sig igen ramlade han i golvet.


Relaterat


Bellator 211: Michael Chandler vs. Brent Primus 2

Bellator har arbetat på ett returmöte mer eller mindre sedan den första matchen tog slut, men skador har på Primus har satt stopp för mötet. Chandler har dock gått två matcher sedan förlusten och vunnit båda.

I skrivande stund är inga kontrakt påskrivna och inte heller någon arena bestämd för galan – men en sak är säker: Chandler kommer till matchen extremt hungrig på att bevisa att det är han som är den rättmätige Bellator-mästaren, inte Primus. Chandler är tvåfaldig lättviktsmästare i Bellator – med segrar i vakanta titelmatcher mot Eddie Alvarez och Patricky “Pitbull” Freire. Matchen rapporterades först av ESPN:s Brett Okamoto.

Bellator 211 går av stapeln den 14 december.

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...