Uppgifter: Mike Tyson återvänder till ringen – möter YouTubestjärnan!

✔ "Det är de matcherna som genererar pengar"

Boxningslegendaren och den forne flerfaldige tungviktsmästaren “Iron” Mike Tyson ser ut att vara på god väg att möta YouTubestjärnan och kändisboxaren Logan Paul.

Uppgifterna kommer ifrån Drama Alert men har ännu inte bekräftats av andra, legitima källor. Det är dock en match som Tyson har talat om tidigare

– Nåja, det är pengarfighten, sade Tyson om ett potentiellt möte med Logan Paul eller hans bror Jake Paul. Det är de matcherna som genererar pengar. De snubbarna har 75 miljoner människor som ser på när de fightas.

Varken Tyson eller Paul har kommenterat ärendet i dagsläget.HETAST JUST NU


Har aldrig vunnit en boxningsmatch

Tyson är en sann legendar inom boxning och har slagit toppfighters från sin tid som Carl Williams, Michael Spinks och Larry Holmes.

Hans karriär tog dock en mörk törn, delvis påverkat av flera personliga problem, och avslutade sin tid som proffs med endast två vinster i sina sex sista matcher. Tyson sista proffsmatch var en förlust mot Kevin McBride i juni 2005.

Efter en lång frånvaro där Tyson tog tag i sina personliga problem och blev en betydligt lugnare människa, återvände tungviktaren i november förra året. Han mötte ännu en legendar, Roy Jones Jr, i en uppvisningsmatch som sågs av miljontals människor online. Efter åtta ronder dömde poängdomaren matchen som oavgjord, trots att oerhört många tyckte att Tyson gjorde mer.

Paul blev en sensation på YouTube och var en av de som inledde trenden med kändisboxning. Hittills har han en oavgjord amatörmatch mot YouTubern KSI, följt av en förlust i returmatch som proffs. Sist han var aktuell mötte han den pensionerade före detta boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather i en uppvisningsmatch som inte poängsattes.

Vem vinner: Mike Tyson eller Logan Paul?


Missa inte: Kickboxningsstjärnan bröt käken i brutal “Årets Knockout”-kandidat


Speltips inför UFC Vegas 40: Costa vs Vettori

UFC Vegas 40 äger rum i helgen då de forne titelutmanarna Paulo Costa och Marvin Vettori gör upp i huvudmatchen. Det blir ett laddat möte mellan Brasilien och Italien med två hårt slående fighters.

Hos MMAnytts samarbetspartners Betsafe och Bethard är Vettori en knapp favorit, men Costa är en av divisionens största knockoutartister och kan mycket troligt skrälla.

Gör helgens UFC-gala mer spännande genom att lägga en en slant på din favoritfighter!  Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
BoxningMike TysonSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...