“Rampage” Jackson säger sig ha blivit påkörd av lastbil

✅Den forne UFC-mästaren visar upp skador på ansiktet ✅ Möter ärkerivalen Wanderlei Silva den 29:e september

Den forne UFC-mästaren Quinton ”Rampage” Jackson (37-13) kommer om lite över en månad på Bellator 206 att ta sig an ärkerivalen Wanderlei ”The Axe Murderer” Silva (35-13-1) i ett fjärde möte mellan dessa fighters. Omständigheterna kring matchen har dock ändrats markant inom de senaste timmarna.

RELATERAT: 

För cirka fem timmar sedan laddade Jackson upp ett inlägg på Instagram, där fightern syns med blodiga sår på ansiktet och menar att han blivit påkörd av en lastbil – dock planerar han fortfarande att gå match mot Silva.

I dagsläget finns inga ytterligare uppgifter mer än vad Jackson själv meddelat på Instagram. Det är värt att nämna att inga av dessa rapporter bekräftats någonstans samt att Jackson också är skådespelare, och kan ha sminkats.

Möttes sist 2008

Siva och Jackson möttes först på Pride Final Conflict 2003 i Japan i ett möte som slutade i knockoutvinst för brassen i den första ronden. Herrarna ställdes mot varandra igen ett år senare i en våldsam drabbning som ansågs vara den bästa matchen år 2004 – brassen vann returmatchen på TKO. I deras tredje möte, som skedde på UFC 92, vann “Rampage” via knockout i den första ronden.

Sedan dess har dock bägge lämnat UFC och börjat tävla för Bellator, Jackson har ett matchfacit på 4-2 i organisationen och kommer från två raka poängförluster medan ”The Axe Murderer” enbart hunnit med en match i Bellator – en förlust mot Chael Sonnen.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Quinton "Rampage" JacksonSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Khamzat vs. Li

Lördag | 00:00 | UFC
Khamzat via KO
2.50
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...