Foto: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Uppgifter: Rose Namajunas vs. Joanna Jedrzejczyk 2 planeras för UFC 223

Ytterligare en titelmatch ser ut att vara i görningen för UFC 223. "Thug" Rose Namajunas ryktas nämligen ta sig an Joanna Jedrzejczyk i ett returmöte i Brooklyn.

Som tidigare rapporterat är en titelmatch i lättvikt mellan Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov på gång som huvudmatch för UFC 223, som äger rum i Brooklyn, New York, den sjunde april.

Nu verkar dessutom en annan titelmatch vara i görningen. Den nykrönta stråviktsmästaren Rose Namajunas ryktas nämligen möta den tidigare titelhållaren Joanna Jedrzejczyk i ett returmöte, något som TalkMMA var först med att rapportera om på Twitter.

Största skrällen 2017

Namajunas och Jedrzejczyk möttes för första gången i november, då “Thug Rose” utmanade om bältet som som stor underdog. Namajunas höll sig då iskall trots otaliga försök till psykningar från Jedrzejczyk – innan hon sedan levererade en klockren skrällvinst via knockout på UFC 217.

Namajunas (7-3 MMA, 5-2 UFC) har nu vunnit två raka matcher och fem av sina senaste sex. Innan titelvinsten kammade hon hem en imponerande submissionvinst över Michelle Waterson.

Jedrzejczyk (14-1 MMA, 8-1 UFC) var själv obesegrad med hela 14 raka vinster, varav fem framgångsrika titelförsvar, innan det förödande nederlaget mot Namajunas. Hennes senaste vinst var mot stentuffa Jessica Andrade via domslut.

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste NyttUFC 223

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...