Uppgifter: Rose Namajunas vs. Joanna Jedrzejczyk 2 planeras för UFC 223

Ytterligare en titelmatch ser ut att vara i görningen för UFC 223. "Thug" Rose Namajunas ryktas nämligen ta sig an Joanna Jedrzejczyk i ett returmöte i Brooklyn.

Som tidigare rapporterat är en titelmatch i lättvikt mellan Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov på gång som huvudmatch för UFC 223, som äger rum i Brooklyn, New York, den sjunde april.

Nu verkar dessutom en annan titelmatch vara i görningen. Den nykrönta stråviktsmästaren Rose Namajunas ryktas nämligen möta den tidigare titelhållaren Joanna Jedrzejczyk i ett returmöte, något som TalkMMA var först med att rapportera om på Twitter.

Största skrällen 2017

Namajunas och Jedrzejczyk möttes för första gången i november, då “Thug Rose” utmanade om bältet som som stor underdog. Namajunas höll sig då iskall trots otaliga försök till psykningar från Jedrzejczyk – innan hon sedan levererade en klockren skrällvinst via knockout på UFC 217.

Namajunas (7-3 MMA, 5-2 UFC) har nu vunnit två raka matcher och fem av sina senaste sex. Innan titelvinsten kammade hon hem en imponerande submissionvinst över Michelle Waterson.

Jedrzejczyk (14-1 MMA, 8-1 UFC) var själv obesegrad med hela 14 raka vinster, varav fem framgångsrika titelförsvar, innan det förödande nederlaget mot Namajunas. Hennes senaste vinst var mot stentuffa Jessica Andrade via domslut.

Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste NyttUFC 223

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.