Uppgifter: Två av Rysslands största MMA-organisationer går ihop – Kan innebära fler galor i Europa

✅Minst två organisationer redo att bli en ✅ Vad innebär detta för den europeiska MMA-scenen?

Stora förändringar är på gång inom den ryska MMA-scenen. Flera källor, bland andra den ryska tv-kanalen RT, rapporterade i helgen att ACB och World Fighting Championship Akhmat (eller bara Akhmat som det ofta kallas) ser ut att vara på väg att gå ihop för att bilda en enstaka, större organisation. Det finns ytterligare, obekräftade uppgifter om att även de andra ryska organisationerna Tech Krep och Fight Night Global också kommer att gå med den nya, onämnda MMA-organisationen. RT Sports Denis Geyko, som även släppte nyheten, meddelade direkt för MMAnytt att allt talar för att samarbetet går igenom.

RELATERAT: 

Det är ännu inte klart vad denna stororganisationen skulle heta – om alla påstådda uppgifter stämmer. En källa till MMAnytt med kunskap om situationen berättade att denna potentiella ihopslagningen kan innebära fler galor, och troligtvis en fortsatt expansion in i Europa. ACB var tidigare på väg att debutera i flera olika europeiska länder, bland annat Cypern, och Sverige, men ekonomiska problem ställde in de planerna. ACB, som är den för tillfället mest aktuella, ryska MMA-organisationen, hade stora planer på att etablera sig som en av de största MMA-ligorna i Europa.

Det återstår att se hur detta potentiella samarbete materialiseras, men MMAnytt har flera källor nära organisationerna och kommer att hålla er läsare uppdaterade.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ACBSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...